BAŞKAN SÜLÜK, MADENCİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Okuduğunuz haber
3 ARALIK’TA 3 ENGELLİ SEVİNDİRİLDİ

BAŞKAN MÜHENDİSLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Anasayfa   /    YAŞAM    /    3 ARALIK’TA 3 ENGELLİ SEVİNDİRİLDİ

3 ARALIK’TA 3 ENGELLİ SEVİNDİRİLDİ

Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı, bir engelliye akülü araç, 2 engelliye de tekerlekli sandalye hediye etti.

YAŞAM      04 Aralik 2021 - 14:16     0

3 ARALIK’TA 3 ENGELLİ SEVİNDİRİLDİ

 

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, 3 Aralık Engelliler Günü’nde 3 engellinin ihtiyacı olan akülü araba ve tekerlekli sandalye taleplerini yerine getirdi.

Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı, Engelliler Günü’nde çeşitli etkinliklere katıldılar. Ceylan ve Ahlatcı, ayrıca kendilerinden talepte bulunan 3 engelliyi de evinde ziyaret ettiler.

Ceylan ve Ahlatcı, Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden engelli Abdullah Salman’ın talebi olan akülü aracı temin ederek, evinde teslim ettiler. Ceylan ve Ahlatcı’ya İl Başkan Yardımcıları Emre Turan, Yılmaz Peker, Mustafa Gökgöz, Kadriye Taşdemir, Adife Kanar, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Şevket Şakar, Fatih Şahinbaş, Fuat Aykaç, Fikret Arslan, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur da eşlik etti.

Ceylan ve Ahlatcı’nın ikinci durağı ise, Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden Hatice Uçar oldu. Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe ile birlikte Hatice Uçar’ı da evinde ziyaret eden Ceylan ve Ahlatcı, tekerlekli sandalye teslim ederek hayır duasını aldılar.

Ulukavak Mahallesi’nde ikamet eden Dilek Candan’ın tekerlekli sandalye talebini de yerine getiren Ceylan ve Ahlatcı, engellilerin 3 Aralık Engelliler Günü’nü kutlarken, günün anlam ve önemine binaen açıklamalarda da bulundular.

Milletvekili Ceylan, “Allah sizlere sağlık sıhhat afiyet içerisinde evlatlarınız ve torunlarınız ile bir ömür sürmeyi nasip eylesin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ve bizlerden hayır dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

Engelleri birlikte aşacaklarının kaydeden Ceylan, “Yeter ki engel, zihniyetlerimizde, kalplerimizde, vicdanlarımızda olmasın. En büyük engel; sevgisizliktir. Engel değil destek olalım, Tohum toprağa, engelli topluma emanettir. Engelsiz yaşam hepimizin elinde” açıklamasında bulundu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ