DUTLUK ÇAYIRI’NDA KIRAN KIRANA MÜCADELE

Okuduğunuz haber
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

BELEDİYE BAŞKANI ALİ SÜLÜK’ÜN ZAFER BAYRAMI MESAJI

Anasayfa   /    Gündem    /    30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Cumhuriyet Halk Partisi İskilip İlçe Başkanı Yusuf Var 30 Ağustoz Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

GÜNDEM      30 Agustos 2021 - 13:54     0

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Cumhuriyet Halk Partisi İskilip İlçe Başkanı Yusuf Var 30 Ağustoz Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Var mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Tarihin altın sayfalarında yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen bütün uluslara yol gösteren kurtuluş savaşımız, Türk milletinin ordusu ile birlikte yüce Atatürk'ümüzün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır.

Ülkemizde kurtuluş savaşımız bir devri kapatmış ve artık mazlum ve tutsak milletlerin örnek alabileceği bir reçete yazmıştır.

Türk ulusal kurtuluş savaşı ve Mustafa Kemal'in başarısı mazlum milletler için özgürlük ve bağımsızlık sancağı olmuştur.

Ama görüyoruz ki maalesef bölgemizde ve dünyamızda bu mücadeleyi anlayamayan ve ilk başta anlamış olsa bile sonradan kıymetini kavrayamamış bazı ülkelerin şimdi içine düştükleri, düşürüldükleri durumdan çıkamadıklarını görmekteyiz.

Bunun sebebinin Bağımsız, Özgür, Demokrat, Laik bir yönetim anlayışı yerine, teokratik, ilkel kabile devleti olmayı yeğlemiş olmalarıdır.

Etrafımızdaki Ortadoğu ve hemen yanıbaşında pek çok müslüman ülkelerde görüyoruz ki bu ülkelerde huzursuzluk had safhada, dışarıdan müdahaleye açık durumda, müslümanlar Allah Allah diyerek birbirini boğazlamaktalar.

İşte bu nedenle insanları akın akın Atatürk Cumhuriyetine sığınmacı olarak gelmektedirler.

Ve yine Atatürk Cumhuriyetinde, (son dönem baskılara rağmen) kadınlarımız erkeğiyle birlikte eşit haklara sahip çağdaş yaşamını sürdürebilirlerken, Kurtuluş savaşımızın ve laik Cumhuriyetimizin ışığını alamayan, almak istemeyen yönetimlerin kadınları, Afganistan ve benzer ülkelerde Burkalar giydirilip cariye ve köle olarak satılıp veya evde baskılanarak dışarıya çıkması yasaklanıp kadın haklarından, Demokrasiden ve Özgürlükten habersiz yaşam biçimine hapsedilmekteler.

Bölgemizde bu olup bitenlere baktığımızda, Atatürk'ün bize kurtararak armağan ettiği ülkemiz ve kurarak bize emanet ettiği laik Cumhuriyetimizin kıymetinin bir kere daha paha biçilemez olduğunu anlamalıyız.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi, bu ülkeyi ve ve laik Cumhuriyeti bize armağan eden kurtuluş mücadelemizin bütün kahramanlarını aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ve CHP İskilip ilçe teşkilatı olarak, Bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer bayramını kutluyoruz.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ