BELEDİYE EKİPLERİ YOĞUN KAR YAĞIŞI İLE MÜCADELE EDİYOR

Okuduğunuz haber
ABDURRAHMAN UYSAL YENİDEN BAŞKAN

CEYLAN’DAN ‘AŞI’ ÇAĞRISI!

Anasayfa   /    Gündem    /    ABDURRAHMAN UYSAL YENİDEN BAŞKAN

ABDURRAHMAN UYSAL YENİDEN BAŞKAN

Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ederek şoförlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

GÜNDEM      22 Ocak 2022 - 16:18     0

ABDURRAHMAN UYSAL YENİDEN BAŞKAN

 

Şoförler ve Nakliyeciler Cemiyeti’nin, olağan genel kurulunda mevcut başkan Abdurrahman Uysal tek listeyle girdiği kongrede, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

TEK LİSTEYLE GİDİĞİ SEÇİMDE GÜVEN TAZELEDİ

Kongreye İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı İsmet Uslu, Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top, Marangozlar Odası Başkanı Selami Koçyiğit, il ve ilçelerdeki Esnaf Oda Başkanları katıldı.

UYSAL; “ŞOFÖR ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdurrahman Uysal, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Oda olarak birçok konuda şoför esnafımızın sıkıntılarını çözüme kavuşturma anlamında çalışmalarımız oldu. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ederek şoförlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

ALİ SÜLÜK; “TEBRİK EDER, BAŞARILAR DİLERİM”

Başkan Ali Sülük, “ Şoförler ve Nakliyeciler Cemiyetinin olağan genel kurulunda güven tazeleyerek tekrar Başkan seçilen Abdurrahman Uysal’ı ve yönetimini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ