VALİ ÇİFTÇİ İSKİLİP’E GELDİ

Okuduğunuz haber
BAŞKAN ALİ SÜLÜK’TEN KOMŞU İLÇEYE DESTEK

BAŞKAN SÜLÜK’TEN HEMŞEHRİ ZİYARETİ

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN ALİ SÜLÜK’TEN KOMŞU İLÇEYE DESTEK

BAŞKAN ALİ SÜLÜK’TEN KOMŞU İLÇEYE DESTEK

ALİ SÜLÜK; “GEÇMİŞ OLSUN BAYAT”

GÜNDEM      21 Haziran 2022 - 22:30     0

BAŞKAN ALİ SÜLÜK’TEN KOMŞU İLÇEYE DESTEK

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük Bayat’ta akşam saatlerinde şiddetli yağışlar sonrası oluşan su baskınları ve hasarlar dolayısıyla İtfaiye ekibi, vidanjör ve personel desteğinde bulundu.

Geçmiş olsun mesajı yayınlayan Ali Sülük; “Komşu İlçemiz Bayat’ta akşam saatlerinde gerçekleşen yoğun yağmur sebebiyle oluşan sel felaketinde, meydana gelen su baskını ve hasarların giderilmesine destek olmak amacıyla İtfaiye ekiplerimiz; İtfaiye ve vidanjör araçlarımız ile Bayat ilçemize yardıma gittiler. Su baskınına maruz kalan onlarca ev ve iş yeri vidanjörlerle su tahliyesi yapılırken, İtfaiye ekiplerimizde selden etkilenen bölgenin temizliğini gerçeklestirdiler. Sel afetine maruz kalan komşu ilçemiz Bayat'a desteğe giden tek Belediye olduğumuzu belirtiyor, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Geçmiş olsun Bayat” dedi

 

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü İskilip Belediyesinin desteğinden dolayı Başkan Sülük’e ve ekibine teşekkür etti. Ünlü; “Yoğun yağmur sebebiyle oluşan su baskını ve hasarların giderilmesine destek olmak amacıyla İtfaiye ve vidanjör araçlarını yardım için gönderen İskilip Belediyesi ve Belediye Başkanı Ali Sülük'e teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ