Okuduğunuz haber
BELEDİYE İSKİLİPSPOR’A ÇİRKİN SALDIRI!

İL İKİNCİSİ OLDULAR

Anasayfa   /    Spor    /    BELEDİYE İSKİLİPSPOR’A ÇİRKİN SALDIRI!

BELEDİYE İSKİLİPSPOR’A ÇİRKİN SALDIRI!

BAŞKAN ALİ SÜLÜK; “ADLİ SÜRECİN TAKPÇİSİ OLACAĞIM”

SPOR      12 Aralik 2021 - 01:07     0

BELEDİYE İSKİLİPSPOR’A ÇİRKİN SALDIRI!

 

BELEDİYE İSKİLİPSPOR’A ÇİRKİN SALDIRI!

BAŞKAN ALİ SÜLÜK; “ÇİRKİN SALDIRIYI ESEFLE KINIYORUM”

U18 liginde lider olan Belediye İskilipspor bugün lig ikincisi Kültürspor’la yaptığı maçtaki sonra genç takım saldırıya uğradı. Yaralanan oyuncularımızdan birisi uzun süre ambulansın gelmesini bekledi. İskilipspor teknik direktörü Galip Gül yaptığı açıklamada, yasalar önünde saldırıyı gerçekleştirenlerden ve göz yumanların bedelini ödeyeceklerini söyledi. Galip Gül yaptığı açıklamada şunları söyledi:

GALİP GÜL; “BUNUN BEDELİNİ KANUN ÖNÜNDE ÖDEYECEKLER”

“Bugün Çorum merkezde oynadığımız ligde ikinci sırada yer alan Kültür Spor maçında sahada canla başla mücadele eden sahadan bir puan alarak liderliğini sürdüren, 4 puan farkı koruyan, futbolcularımı canı gönülden tebrik ediyorum..

Kulüp Başkan Vekili ve kulüp Antrenörü olarak herkes şunu bilsin ki, maç bitiminde sporcularıma saldıran, maçın sonucunu hazmedemeyen, iki sporcumu yaralayan, bir sporcumu hastanelik eden, buna göz yuman, sebep olan kim varsa bunun bedelini kanun önünde ödeyecekler..

Hafta içi kimin bu olayda sorumluluğu varsa, gereken yapılacak, sorumluların ceza alması için hakkımızı sonuna kadar arayacağız.

Olaylar başladığında önlemek için çaba sarfeden Ferhat Arıcı Hocama(Vefa ve DevaneSpor) Sadık Hocama(Eti Spor) ve Hasan Gürbüz Hocama teşekkür ederiz.

Deplasmanda bizleri destekleyen, ilçemizin gençlerine sahip çıkan taraftarlarımıza teşekkür ederiz” dedi,

BAŞKAN ALİ SÜLÜK; “ADLİ SÜRECİN TAKPÇİSİ OLACAĞIM”

Belediye İskilipspor’a yapılan saldırıyı esefle kınadığını ve adli sürecin takipçisi olacağını söyleyen Belediye Başkanı Ali Sülük; Belediye İskilipspor U-18 takımımıza yapılan çirkin saldırıyı esefle kınıyorum. Yapılan saldırıların aydınlatılması için yapılacak olan adli sürecin takipçisi olacağım. Geçmiş olsun gençler…

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ