TÜGVA'DAN KİTAP KURDU PROJESİ

Okuduğunuz haber
CEYLAN; “ESNAFIMIZIN ÖNERİLERİ BİZE IŞIK TUTUYOR”

MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKET’İ ASLA YILDIRAMAYACAKLAR

Anasayfa   /    Siyaset    /    CEYLAN; “ESNAFIMIZIN ÖNERİLERİ BİZE IŞIK TUTUYOR”

CEYLAN; “ESNAFIMIZIN ÖNERİLERİ BİZE IŞIK TUTUYOR”

Ceylan, " Esnafımızı ziyarete aralıksız devam ediyoruz. Esnafımızla işleri hakkında konuşuyoruz. Onların bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Ziyaretlerimiz çok olumlu geçiyor.

SİYASET      29 Eylül 2021 - 15:32     0

CEYLAN; “ESNAFIMIZIN ÖNERİLERİ BİZE IŞIK TUTUYOR”

 

CEYLAN; “ESNAFIMIZIN ÖNERİLERİ BİZE IŞIK TUTUYOR”

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bugün de Osmancık Caddesi’nde bulunan dükkanları ziyaret ederek, iş yeri sahipleriyle sohbet etti.

Ziyaret etmedikleri ve elini sıkmadıkları esnaf bırakmayacaklarını belirten Milletvekili Ceylan, Çorum’da ziyaret etmediğimiz ve gönlünü almadığımız esnaf bırakmadan ziyaretlere devam edeceklerini söyledi.

Bazen kuaför dükkanında tıraş olan vatandaşla, bazen çay ocaklarında sohbet eden insanlarla, bazen manavdan ve marketten alışveriş yapan Çorumlularla sohbet eden Ceylan, onların istek ve taleplerini dinleyerek not almayı ihmal etmiyor.

Ceylan, " Esnafımızı ziyarete aralıksız devam ediyoruz. Esnafımızla işleri hakkında konuşuyoruz. Onların bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Ziyaretlerimiz çok olumlu geçiyor. Biz de kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz. Bizi ilgilendiren konularda bir ihtiyaçları varsa gerekli desteği sağlıyoruz. Bu bağlamda, milletvekili olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

Pandemi sürecinde alınan tedbirler ve desteklerin memnuniyetle karşılandığını söyleyen Milletvekili Ceylan, “Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki hükümetimiz tüm dünyada bu pandemiyi en rahat, en az problemli bir şekilde götüren ve süreci iyi yöneten bir ülke oldu. Bu kapsamda sağlanan hibe desteği ve diğer desteklerle esnaf ve sanatkarımız Türkiye genelinde soluk aldı. Devletimiz tüm imkanlarıyla her daim vatandaşımızın ve esnafımızın yanındadır” diye konuştu.

Ceylan, “Esnaflarımızın bu zorlu süreci en az şekilde his etmesi için devletimiz bütün imkanlarını seferber etmiş durumdadır. Tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı işler bol kazançlar diler şükranlarımı sunarım" şeklinde konuştu.

Ziyaret ettiği esnaflarla içinde bulunulan zorlu sürecin verdiği sıkıntılardan kurtulmanın çözüm yolları hakkında istişareler yapan Ceylan, "Esnaf ve vatandaşlarımızdan gelen talep ve öneriler bizler için çok önemlidir. Bu öneri ve talepler yaptığımız çalışmalarımıza her zaman ışık tutmaktadır" şeklinde konuştu.

Sokakta kendisini durduran vatandaşların isteklerine cevap veren Ceylan, vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmiyor.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ