CEYLAN, “BİZİM MÜCADELEMİZ BÜYÜK TÜRKİYE MÜCADELESİDİR”

Okuduğunuz haber
CEYLAN İSTEDİ, BAKAN KIRMADI

GENÇ KIZILAY BAŞKANI CENGİZ TOMAR OLDU

Anasayfa   /    Ekonomi    /    CEYLAN İSTEDİ, BAKAN KIRMADI

CEYLAN İSTEDİ, BAKAN KIRMADI

AK Parti MKYK Üyesi, TBMM Tarım Komisyonu Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Çorum'da görev yapan tarımsal oda ve birliklerin makine ve teçhizat yönünden desteklenerek üreticilere hizmet etme noktasında ki talebini kırmadı.

EKONOMİ      04 Ocak 2022 - 00:01     0

CEYLAN İSTEDİ, BAKAN KIRMADI

Tarım ve Orman Bakanı Dr Bekir Pakdemirli ile yapılan görüşmede Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Hayati Selbes ve Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı hazır bulundu. 

 

Ceylan Bakan Bey bizi hiçbir konuda kırmıyor, mantıklı ve makul taleplerimizi hemen destekliyor. İlimizdeki tarımsal oda ve birlikler çok büyük atılımlar yapıyor. Bizde yapılan bu projeleri destekliyoruz. Gerek bakanlığımız gerek ajanslarımız gerekse özel idaremiz tarafından Çorum üreticimizin faydasına olacak bütün projelere parasal destek sağlıyor ve takip ediyoruz. Bugün burada Sayın Bakanımız Çorum'daki oda ve birliklerin desteklenmesi noktasında 2.500.000 TL verdi. Bu ve buna benzer desteklerle Çorum'da üretici birliklerini daha fazla hizmet üretmesi sağlanacak. Zaten oda ve birliklerimiz son yıllarda ülkemizde örnek gösterilecek bir seviyeye geldiler. Birbirleri arasındaki uyum ilimize pozitif yönde katkı sunuyor. Biz Çorum'da birlikten kuvvet doğar prensibi ile çalışıyoruz dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ