KIZILAY GAZETECİLERE YEMEK VERDİ

Okuduğunuz haber
ÇORUM’UN TALEPLERİ BAKAN BİLGİN'E İLETİLDİ

İSKİLİP'E KOOPERATİF MARKET AÇILIYOR

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Çorum’un Talepleri Bakan Bilgin'e İletildi

Çorum’un Talepleri Bakan Bilgin'e İletildi

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’i makamında ziyaret etti.

EKONOMİ      11 Ocak 2022 - 23:17     0

Çorum’un Talepleri Bakan Bilgin'e İletildi

 

Çorum’un taleplerinin iletildiği ziyarette Milletvekili Ceylan’a AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal eşlik etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile bir araya gelen Çorum heyeti, Çorum’da devam yatırım ve projelerle ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulundular.

Ayrıca toprak sanayi sektörü ve diğer sanayicilerin taleplerine ilişkin konularla ilgili görüş ve önerileri Bakan Bilgin’e ilettiklerini belirten Milletvekili Ceylan, “Sayın Bakanımıza iletmiş olduğumuz taleplerimize ilişkin samimi ve içten yaklaşımları için teşekkür ederiz” dedi.

Çorum’da devam eden ve planlanan yatırımlar ile projeler hakkında bilgi verilen ziyarette Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları ve projeleri hakkında Bakan Bilgi’ne sunum yapıldı.

Millete hizmet yolunda 20 yılı geride bıraktıklarını kaydeden Milletvekili Ceylan, İlk günkü aşk ve heyecanla durmadan çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Çorum heyetinin kendisini yaptığı ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bakan Bilgin, kendisine iletilen Kadirşinas Çorumluların istek ve taleplerini en kısa zamanda gündemlerine alacaklarını kaydetti.

Türkiye'nin tarihine objektif olarak bakıldığında, son 20 yılda AK Parti'nin neler yaptığının net görüleceğini açıklayan Bakan Bilgin, "Bugün her alanda dünyada ne üretildiğini, nasıl üretildiğini bilen cesur girişimcilerimiz var. Rekabet gücüne, özgüvene sahip olan girişimciler var. Sizin talepleriniz bizim için karşılanması gereken hizmetlere yol gösterici oluyor" ifadesini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ