İSKİLİP’TE YILDIZDOĞAN RÜZGARI

Okuduğunuz haber
DUTLUK ÇAYIRI’NDA KIRAN KIRANA MÜCADELE

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Anasayfa   /    Spor    /    DUTLUK ÇAYIRI’NDA KIRAN KIRANA MÜCADELE

DUTLUK ÇAYIRI’NDA KIRAN KIRANA MÜCADELE

Ali Sülük; "Tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim"

SPOR      29 Agustos 2021 - 20:14     0

DUTLUK ÇAYIRI’NDA KIRAN KIRANA MÜCADELE

 

DUTLUK ÇAYIRI’NDA KIRAN KIRANA MÜCADELE

İskilip Belediyesinin organize ettiği Dolma, Turşu Çilek Festivali kapsamında bu gün saat 13.00’te Dutluk Çayırı’nda organize edilen ata sporumuz güreş müsabakalarını izleyenler Kıran kırana yapılan Karakucak güreşlerine şahit oldular. Güreş alanında düzenlenen eğlenceli yarışmalarda izleyenler keyifli anlar geçirdiler.

Programa Milliyetçi Hareket Partisi Agah Karapıçak, MHP ilçe Başkanları, çevre ilçelerin Belediye Başkanları da katıldılar.

ALİ SÜLÜK TEŞEKKÜR ETTİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “Muhteşem organizasyonlarımız ve Karakucak güreşlerimiz ile birlikte bir festivalimizi daha geride bıraktık. Uzaktan yakından katılım sağlayan, festival boyunca desteklerini esirgemeyen, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sayın Agah Karapıçak, ve değerli yönetimi, kıymetli ilçe Başkanlarımız, değerli Belediye Başkanlarımız ve tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ