Okuduğunuz haber
EBUSSUUD PANELİ’NDE BELEDİYE PROGRAM DIŞI BIRAKILDI

TALEPLER BAKAN MUŞ'A İLETİLDİ

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    EBUSSUUD PANELİ’NDE BELEDİYE PROGRAM DIŞI BIRAKILDI

EBUSSUUD PANELİ’NDE BELEDİYE PROGRAM DIŞI BIRAKILDI

Edinilen bilgiye göre İlçe Müftülüğü tarafından tanıtım afişi yayınlanan 1 İlçe 2 Şeyhülislam paneli ile ilgili Belediye ile her hangi bir görüşme yapılmadığı, temas kurulmadığı öğrenildi.

KÜLTÜR VE SANAT      09 Kasim 2021 - 15:39     0

EBUSSUUD PANELİ’NDE BELEDİYE PROGRAM DIŞI BIRAKILDI

 

EBUSSUUD PANELİ’NDE BELEDİYE PROGRAM DIŞI BIRAKILDI

27 Kasım 2021 Tarihinde yapılacak olan 1 İlçe 2 Şeyhülislam Panel’inde İskilip Belediyesinin program dışı bırakılması tepkilere neden oldu.

Tüm sosyal ve kültürel programlara kusursuz destek veren ve ev sahipliği yapan İskilip Belediyesinin olmamasının anlaşılabilir bir yanının olmadığını söyleyen İskilip halkı organizasyon heyetinden mantıklı bir açıklama beklediklerini ifade ediyorlar.

Edinilen bilgiye göre İlçe Müftülüğü tarafından tanıtım afişi yayınlanan 1 İlçe 2 Şeyhülislam paneli ile ilgili Belediye ile her hangi bir görüşme yapılmadığı, temas kurulmadığı öğrenildi. Belediyenin Bağımlılıkla Mücadele Sempozyumuna hiçbir katkısı olmayan kurumlara nezaket gereği organizasyon heyetinde yer vermesine rağmen panelde program dışı bırakılmasına anlam verilemedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ