TARIMSAL SULAMA BENTLERİ DÜZELTİLİYOR

Okuduğunuz haber
ENES KAVLU, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

DEREKARGIN GÖLETİNDE SULAMA İNŞAATINA BAŞLANDI

Anasayfa   /    Spor    /    ENES KAVLU, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

ENES KAVLU, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Belediye İskilipspor Kulübü Güreş Takımı Sporcusu Enes Kavlu, Antalya da düzenlenen turnuvada Türkiye Şampiyonu oldu.

SPOR      16 Haziran 2021 - 14:33     0

ENES KAVLU, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

 

ENES KAVLU, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Belediye İskilipspor Kulübü Güreş Takımı Sporcusu Enes Kavlu, Antalya da düzenlenen turnuvada Türkiye Şampiyonu oldu.

Antalya Kemerde düzenlenen U -11 – 12 - 13 yaş Minikler Türkiye Şampiyonasında, Belediye İskilip Spor Kulübü Güreş Takımı Sporcusu Enes Kavlu, Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü Sporcusu C. Yiğit Purcu’yu tuşla yenerek 2. defa Türkiye Şampiyonu oldu.

YILDIZ YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Başkan Ali Sülük yaptığı açıklama da, “ Yiğidin harman olduğu ve ata sporumuz güreşin merkezi konumunda olan ilçemizde, yıldız yetiştirmeye devam ediyoruz. Güreş Takımımızla, hem Türkiye de hem de Avrupa da başarılar elde etmeye, ilçemizin adını duyurmaya ve en önemlisi bayrağımızı dalgalandırmaya devam ediyoruz. Bizlere bu haklı gururu yaşattıkları için, Belediye İskilip Spor Kulübü Sporcularıma gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

ŞAMPİYONLUĞUN KUTLU OLSUN YİĞİDİM

Belediye İskilip Spor Kulübü Güreş Takımı ve Milli Takımı Antrenörü Âdem Uysal yaptığı açıklamada, “ izlediğimiz yeteneğin peşine düşerek keşfettiğimiz sporcularımızı Başkanımız Ali Sülük Bey’in destekleriyle yetiştirerek bugünlere gelmesini sağladık. Bu Sporcularımızın başarılarında ilçemizin mayasında ve öz kültüründe var olan milli ruhu uyandırdık. Gençlerimiz ata sporu olan güreş ile ilçemizin adını tüm dünyada duyurmaya, güreş severlerin de sayesinde devam edecekler. Şampiyonluğun kutlu olsun Yiğidim” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ