MÜFETTİŞ RAPORU BELEDİYE MECLİSİNDE OKUNDU

Okuduğunuz haber
FEN LİSESİNİN KADROSUNDA EKSİKLİKLER TAMAMLANDI

KAYMAKAM ELİGÜL YANGINZEDE AİLEYİ ZİYARET ETTİ

Anasayfa   /    Eğitim    /    FEN LİSESİNİN KADROSUNDA EKSİKLİKLER TAMAMLANDI

FEN LİSESİNİN KADROSUNDA EKSİKLİKLER TAMAMLANDI

Hedef, Tıp Fakültesine Öğrenci Yerleştirmek

EĞİTİM      08 Temmuz 2021 - 00:06     0

FEN LİSESİNİN KADROSUNDA EKSİKLİKLER TAMAMLANDI

 

İskilip’in önemli eğitim kurumlarından İskilip Danışmend Fen Lisesi'ne Matematik, Fizik, Kimya, Felsefe, Müzik, Rehberlik branşlarında öğretmen atamaları gerçekleşti. Böylelikle kadrosundaki eksiklikleri tamamlayan Danişmend Fen Lisesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılına daha güçlü hazırlanmaktadır.

TIP FAKÜLTESİNE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME HEDEFLENİYOR

Geçen yıl YKS sınavında Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Bölümüne öğrenci yerleştirme başarısı gösteren ilçemizin başarılı okulu, bu yıl Tıp Fakültesine öğrenci yerleştirebilmek için sınav sonuçlarının açıklanmasını heyecanla bekliyor.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER İSKİLİP DIŞINA GİTMEK ZORUNDA KALMAYACAK

Danişmend Fen Lisesi bu yıl LGS tercihlerinde İlçemizden alacağı tercihlerle başarı yüzdelik dilimini artırıp, başarılı öğrencilerin ilçe dışına gitmelerine gerek kalmadan memleketlerinde, ailelerinin yanında iyi ve başarıya inanmış bir kadro ile iyi eğitim almalarına imkan sağlamayı hedeflemektedir. İlçemiz okullarını ziyaret ederek, okullarda oluşturulan tercih danışmanlarına gerekli bilgilendirmeleri yapan Danişmend Fen Lisesi okul idarecileri bu konuda daha umutlu olduklarını belirmektedirler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ