KAYSERİ’DEKİ DEPREM, İSKİLİP'TE DE HİSSEDİLDİ.

Okuduğunuz haber
GENÇLİK MERKEZİ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Anasayfa   /    Spor    /    GENÇLİK MERKEZİ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

GENÇLİK MERKEZİ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün yakından takibini yaptığı ve Spor Toto Teşkilatı ile protokol imzaladığı, Gençlik Merkezi Projesi hayata geçiriliyor.

SPOR      18 Ocak 2022 - 22:33     0

GENÇLİK MERKEZİ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

 

Başkan Ali Sülük, “En kısa süre içerisinde çalışmalarına başlanacak olan projenin hazırlanmasında bizlere destek olan Çorum Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan ve Sayın Oğuzhan Kaya’ya, Spor Toto Teşkilatına, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gençlik Merkezimizin açılmasıyla birlikte; gençlerimizin, 7’den 70’e tüm hemşerilerimizin rahatça istedikleri zaman spor yapma, kütüphanelerden istifade ederek bilimsel çalışmalar yapma ve sanatsal faaliyetlerini yürütecekleri tesise sahip olacağız. Yoğun uğraşlar sonucu ilçemize kazandırdığımız Gençlik Merkezimizin; başta kullanıcısı olacak olan gençlerimize ve tüm ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ