EN İYİSİ GEZMEK

Okuduğunuz haber
HEMŞEHRİMİZ FATİH ERDİN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

BAŞKAN, HALK GÜNÜ UYGULAMASINI DEVAM ETTİRİYOR

Anasayfa   /    Spor    /    HEMŞEHRİMİZ FATİH ERDİN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

HEMŞEHRİMİZ FATİH ERDİN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını beyan ederek şampiyon Fatih Erdin’i tebrik etti.

SPOR      19 Aralik 2021 - 02:04     0

HEMŞEHRİMİZ FATİH ERDİN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

İskilipli Milli Güreşçi Fatih Erdin Kahramanmaraş’ta yapılan müsabakalarda Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyon elde ettiği başarısı ile sporseverleri ve İskilip halkını gururlandırdı. İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını beyan ederek şampiyon Fatih Erdin’i tebrik etti. Başkan Sülük;

İskilipli Milli Güreşçilerimizden hemşerimiz Fatih Erdin, Kahramanmaraş'ta yapılan Türkiye Şampiyonasında final maçını kazanarak Türkiye şampiyonu oldu. Milli Güreşçimizin Şampiyonluğunu tebrik eder, çıkacağı müsabakalarda başarılar dilerim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ