MİLLİ TAKIM SPORCULARINDAN MİLLETVEKİLİ CEYLAN’A MADALYA SÖZÜ!

Okuduğunuz haber
HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

KARABUĞA AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ

Anasayfa   /    Siyaset    /    HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, meclis çalışmalarından fırsat buldukça Çorum’a gelerek hemşehrileri ile biraraya gelmeye devam ediyor.

SİYASET      19 Haziran 2022 - 17:21     0

 HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

 

Bu hafta sonu da Çorum’a gelen Milletvekili Ceylan, bazen hemşehrilerini iyi günlerinde yalnız bırakmamak adına düğün merasimlerine katılarak” Mutluluk” dileğinde bulunuyor,

Bazen acılı günlerinde yalnız bırakmamak ve teselli etmek adına cenazelerine katılarak, acılarını paylaşıyor,

Bazen de ülke ekonomisine katkı sağlamak adına işyeri açan hemşehrilerinin işyeri açılış törenine katılarak “hayırlı İşler” temennisinde bulunuyor.

Hava şartlarının güzel olmasından yararlanan vatandaşlar, Cumartesi ve Pazar gününde park ve bahçelere akın etti.

Her gittiği yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Ceylan, yaptığı bazı ziyaretlerin ardından çay bahçelerinde ve piknik alanlarında hafta sonunu geçiren vatandaşlarla birebir sohbet ederek, hal hatır sorup, talep ve isteklerini dinledi.

Vatandaşların masalarına veya sofralarına misafir olan Milletvekili Ceylan, hemşehrilerinin ikramını geri çevirmeyerek onlarla çay içip, hatıra fotoğraf çektirerek hasret giderdi.

“TÜRKİYE HER KRİZİ FIRSATA ÇEVİRMEYİ BAŞARDI”

Vatandaşlardan gelen sorulara cevap veren Milletvekili Ceylan, Türkiye’nin son 20 yıldır karşılaştığı her krizi fırsata, her sınamayı kazanca, her saldırıyı tahkimatını güçlendirmeye dönüştürme konusunda çok büyük bir tecrübe sahibi olduğunu söyledi.

“EKONOMİK KRİZDEN ÇIKMANIN GAYRETİ İÇİNDEYİZ”

Dünyada yaşanan ekonomik buhrandan da bahseden Milletvekili Ceylan, “Dünyayı sarsan 2008 küresel finans krizinden güçlenerek çıktık. Avrupa’yı sarsan 2011 borç krizinden yara almadan çıktık. Gezi olaylarıyla başlayıp, nice darbe ve kaos denemesiyle süren sinsi saldırılardan hep dimdik ayakta çıktık. İnsanlığın üzerine kabus gibi çöken koronavirüs salgınından en az hasarı, en fazla kazancı sağlayarak çıktık. Karadeniz’in kuzeyinde başlayan malum savaşın küresel ekonomi üzerindeki olumsuz etkilerinden de yine en az kayıpla ve önümüze gelen fırsatları değerlendirerek çıkmanın gayreti içindeyiz” dedi.

“EKONOMİK OLARAK EN BÜYÜK BEDELİ ÖDÜYORUZ”

Bu süreçlerden bazı bedeller ödeyip, kayıplar vererek çıkıldığına vurgu yapan Milletvekili Ceylan, ekonomik olarak en büyük bedelin son dönemlerde ödendiğine dikkat çekti. Türkiye’deki ekonomik gelişmelerden de bahseden Milletvekili Ceylan, “Sanayi üretimi yüzde 10,8 oranında artarak yine beklentileri aştı. İhracatımız rekorlar kırarak yıllık 243 milyar dolar seviyesine ulaştık. Ulaşabildiğimiz herkese, yeter ki üretin, yeter ki çalışın, yeter ki istihdam oluşturun, yeter ki ihracat yapın diyoruz. Sadece bu kadarla da kalmıyoruz, dar gelirlilerin ve ücretlilerin hayat pahalılığı sebebiyle ortaya çıkan refah kayıplarını telafi etmek için sürekli yeni programlar devreye alıyoruz. İşçi, memur, emekli, çiftçi, hiçbir kesimi ihmal etmeden tüm imkanları seferber ederek her bir insanımızın derdiyle dertleniyor, sıkıntılarına çözüm arıyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Peker, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş ile birlikte ziyarette Evlatlarımızın yüzünden gülücük, kalplerinden sevgi, bedenlerinden sağlık, ömürlerinden mutluluk ve neşe eksik olmasın! Diyerek Allah hayırlı, huzurlu, sağlıklı güzel bir gün nasip etsin cümlemize. Hafta sonunuzun huzurlu geçmesi dileğiyle… temennilerinde bulundular.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ