İSKİLİP HAKETTİĞİ ÖDENEĞİ ALABİLECEK Mİ?

Okuduğunuz haber
İL GENEL MECLİSİNDEN MHP’YE ZİYARET

BELEDİYE MECLİSİNDE AYTUN ÇIRAY KINANDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    İL GENEL MECLİSİNDEN MHP’YE ZİYARET

İL GENEL MECLİSİNDEN MHP’YE ZİYARET

Karapıçak; "İlimiz, Ülkemiz ve Cumhur İttifakımızın 2023 hedefleri üzerine sohbetler gerçekleştirerek birlik, beraberlik ve aziz Türk Milletinin yarınlarına dair sohbetler gerçekleştirdik” dedi.

SİYASET      02 Kasim 2021 - 16:11     0

İL GENEL MECLİSİNDEN MHP’YE ZİYARET

 

İL GENEL MECLİSİNDEN MHP’YE ZİYARET

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş ve meclis üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak’ı ziyaret ederek yeni MHP binasının hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ziyaretle ilgili olarak Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak “İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Mehmet Bektaş, Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekilimiz Sayın Sadık Aşık, kıymetli İl Genel Meclisi Üyelerimiz Sayın Yavuz Aykaç Abbasoğulları, Sayın Selim Dölcü , Sayın Doğan Uçar ve Cumhur İttifakımızın paydaşı AK Parti İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Sayın Ünal Nalçacı, AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri Sayın Abdullah Uysal, Sayın Alaattin Tosundereoğlu, Sayın Gürbüz Özel ile birlikte Teşkilatımıza ziyaret gerçekleştirdiler.

İlimiz, Ülkemiz ve Cumhur İttifakımızın 2023 hedefleri üzerine sohbetler gerçekleştirerek birlik, beraberlik ve aziz Türk Milletinin yarınlarına dair sohbetler gerçekleştirdik” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ