SURİYELİLERİ DAVUL-ZURNAYLA GÖNDERECEĞİM

Okuduğunuz haber
İLK DEFA İSTV’DE AÇIKLANDI

YERLİKÖY’DE KARANTİNA UZATILDI

Anasayfa   /    Sağlık    /    İLK DEFA İSTV’DE AÇIKLANDI

İLK DEFA İSTV’DE AÇIKLANDI

Sağlık-Sen Çorum İl Başkanı Ahmet Saatci İskilip’in Sesi TV’de her hafta yayınlanan ‘Bizim Mahalle’ programının konuğu oldu

SAĞLIK      26 Agustos 2021 - 17:16     0

İLK DEFA İSTV’DE AÇIKLANDI

 

İLK DEFA İSTV’DE AÇIKLANDI

 

Sağlık-Sen Çorum İl Başkanı Ahmet Saatci İskilip’in Sesi TV’de her hafta yayınlanan ‘Bizim Mahalle’ programının konuğu oldu. En çok üyeye sahip olması nedeniyle Sağlık çalışanlarının yetkili sendikası olan Sağlık –Sen Çorum Şube Başkanı Saatcı gündemin sıcak konusu 6. Dönem Toplu sözleşme ile ilgili alınan kararları ilk defa İskilip’in Sesi TV’de açıkladı.

Saatcı, 6. Dönem Toplu sözleşmede sağlık ve sosyal hizmet çalışanları ile ilgili ısrarlı ve kararlı bir mücadele ile başarılı bir toplu sözleşme yapıldığını, 2022- 2023 zam oranları ve 3600 ek gösterge konusunda Ankara, Tandoğan meydanında 15 bin sendikalının katılımı ile basın açıklaması yapıldığını ifade ederek, yapılan bu eylemin istenen sonucun elde edilmesinde büyük bir oranda  katkısının olduğuna dikkat çekti. Sahanın yıldızları olan Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanları adına verilen mücadele neticesinde elde edilen kazanımların, önceki yıllarda elde edilen kazanımlara göre başarı olarak kabul edilebileceğini, Ancak Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarının daha fazlasını hak ettiklerine bilinmesini istiyoruz.  Bu nedenle Sağlık-Sen olarak diyoruz ki kazanımın, güvenin, mücadelenin adresinin Sağlık-Sen olduğuna, daha çok kazanım için çalışanların örgütlenmesi gerektiği, yetkili olan Sağlık-Sen'e üye olarak destek vermelerine, sahada yaptığımız eylemlerimizde yanımızda olmalarını bekliyoruz. 6. Dönem Toplu Sözleşme neticesinde taahhüt edilen hakların (3600 ek gösterge -tüm çalışanları kapsaması vb.) geciktirilmeden ivedilikle hayata geçirilmesini beklediklerini, bu konunun ısrarla takipçisi olacaklarının, çalışanlar ve kamuoyu tarafından bilinmesini istediklerine dikkat çekti.

Çorum Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatci’in açıklamalarını https://youtu.be/rJhWfz0rgYY  linkini tıklayarak izleyebilirdiniz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ