DEZENFEKTE ÇALIŞMASI HIZ KAZANDI

Okuduğunuz haber
İMYO İNŞAATININ BU YIL TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

BAŞKAN SÜLÜK BAŞKAN AŞGIN’LA GÖRÜŞTÜ

Anasayfa   /    Gündem    /    İMYO İNŞAATININ BU YIL TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

İMYO İNŞAATININ BU YIL TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu kaba inşaatı tamamlanarak Hitit Üniversitesi’ne devredildi.

GÜNDEM      02 Haziran 2021 - 22:11     0

İMYO İNŞAATININ BU YIL TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

 

Devir sonrası dış güçlendirme ihalesi Rektörlük tarafından yapılarak tamamlandı. MYO öğrencileri yer yokluğundan 35 yıllık işhanına yerleştirildi.

Hayırsever iş insanlarının yardımları ile yapılan bu binanın tamamlanması için siyasilerin ne düşündüğü merak konusu olmaya devam ediyor.

AHMET SAMİ CEYLAN YAKINDAN İLGİLENİYOR

Üniversite kaynaklarından edinilen teyit edilmemiş bilgiye göre Ak Parti MKYK Üyesi, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’nın okulun bu yıl içinde bitirilmesi için yoğun çaba sarfettiği, ödeneğinin de ayrıldığı bilgisine ulaşıldı.

YAPARSA AHMET SAMİ CEYLAN YAPAR

Mevcut işhanında devam eden eğitimden ne öğrenciler, ne öğretim üyeleri, ne de İskilip halkı memnun değil. Okulun bu binada olması nedeniyle öğrenciler İskilip MYO’yu tercih etmiyor. Kazandırılan yeni programlar yer sıkıntısı nedeniyle açılamıyor. Mevcut durumdan rahatsız olan İskilipliler görüşlerini “okulu yaparsa Ahmet Sami Ceylan yapar, yoksa kapanır” şeklinde ifade ediyorlar.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ