KIZILAY KADIN KOLLARINDAN BOT VE MONT YARDIMI

Okuduğunuz haber
İSKİLİP AK GENÇLİK'TEN "MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM" BULUŞMASI

BENZİNDE 58 KURUŞ İNDİRİM!

Anasayfa   /    Siyaset    /    İSKİLİP AK GENÇLİK'TEN "MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM" BULUŞMASI

İSKİLİP AK GENÇLİK'TEN "MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM" BULUŞMASI

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının başlatmış olduğu “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” programı, AK Parti İskilip Gençlik Kolları Başkanı Ali Özçelik ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi.

SİYASET      30 Kasim 2021 - 23:29     0

 İSKİLİP AK GENÇLİK'TEN

İSKİLİP AK GENÇLİK'TEN "MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM" BULUŞMASI

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının başlatmış olduğu “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” programı, AK Parti İskilip Gençlik Kolları Başkanı Ali Özçelik ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi. Kale mahallesinde yapılan buluşmaya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve İskilip Ak Parti Gençlik Kollarına mensup gençler katıldılar.

Kale mahallesinde yapılan “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” programından sonra açıklama yapan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Özçelik "Genel merkezimiz tarafından başlatılan buluşmalarımızın ilkini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Milli ve manevi değerlerinden kopmayan, davasına sımsıkı sarılan bir gençlikle durmak yok yola devam diyoruz." diye konuştu.

Programda Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış olan Bünyamin Büyüm, Aslan Sağlam ve Ali Osman Aygün'e plaketleri verildi. İskilip Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Özçelik " Bizden önceki gençlik başkanlarımıza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Onların tecrübelerinden istifade ederek kol kola beraber yürümeye devam edeceğiz" dedi.  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ