MEZAR TAŞLARINI RESTORE EDİYORLAR

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP’TE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

İSKİLİP’TE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İskilip’te coşkuyla kutlandı.

GÜNDEM      29 Ekim 2021 - 16:20     0

İSKİLİP’TE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

 

İSKİLİP’TE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İskilip’te coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni; Kaymakam Muharrem Eligül, Garnizon Komutanı Personel Üstçavuş Cem Sever, Belediye Başkanı Ali Sülük’ün halkı selamlaması ile başladı.

Saygı duruşu töreni ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından tören İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül ’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenine; Kaymakam Muharrem Eligül, Garnizon Komutanı Personel Üstçavuş Cem Sever, Belediye Başkanı Ali Sülük, Cumhuriyet Başsavcısı Esra Hilal Aylan,  İlçe Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Hakan Güven, Emniyet Müdürü Erol Karasu, Daire Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplu Kuruluşu Temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini ifade eden şiirlerin okunmasından sonra; şiir, resim ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Muharrem Eligül,  Garnizon Komutanı Personel Üstçavuş Cem Sever, Belediye Başkanı Ali Sülük ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Kutlama Töreni sonrasında açıklamada bulunan Belediye Başkanı, “Bizlere Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği, Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutladık. Cumhuriyet Bayramını, gelecek nesillerinde kutlayabilmesi için, Cumhuriyetimizin yegâne temsilcileri olmaya ve Atamızın izinde yürümeye devam edeceğiz. Ne mutlu Türküm diyene” dedi. 

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tören birliklerinin geçit töreni ile sona erdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ