TOKİ MÜJDESİ!

Okuduğunuz haber
İSKİLİP YEREL EYLEM GRUBU DERNEĞİ’NDEN SPORA TAM DESTEK

BELEDİYE –İŞ SENDİKASI İLE İMZALAR ATILDI

Anasayfa   /    Spor    /    İSKİLİP YEREL EYLEM GRUBU DERNEĞİ’NDEN SPORA TAM DESTEK

İSKİLİP YEREL EYLEM GRUBU DERNEĞİ’NDEN SPORA TAM DESTEK

İskilip Yerel Eylem Grubu Derneği’nin ilk 2 projesi olan Belediye İskilipspor Kulübü ve İskilipgücüspor Kulübü malzeme ve ekipman desteği gerçekleşti.

SPOR      05 Ocak 2022 - 17:40     0

İSKİLİP YEREL EYLEM GRUBU DERNEĞİ’NDEN SPORA TAM DESTEK

 

Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD II Programı 7. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında desteklenen “Yerel Kalkınma Stratejilerinin Uygulanması – LEADER Yaklaşımı” projesi ilk fidanlarını vermeye başladı.

İskilip Yerel Eylem Grubu Derneği’nin ilk 2 projesi olan Belediye İskilipspor Kulübü ve İskilipgücüspor Kulübü malzeme ve ekipman desteği gerçekleşti.

 İskilip Yerel Eylem Grubu Derneği binasında bugün saat 10.00’da gerçekleşen malzeme dağıtım törenine, Dernek Başkanı Mustafa Serdar Çorumlu, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Uslu, Osman Çakır, İskilipgücü spor  Kulüp Başkanı Nihat Armutcu, Belediye İskilipspor antrenörü Galip Gül ve futbolcular katıldı. LEADER Projesi kapsamında İskilip’in iki güzide kulübüne mont, eşofman takımı, krampon, spor ayakkabısı, futbol topu, yelek vb. ekipman desteği verildi.

Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Mustafa Serdar Çorumlu, Avrupa Birliği projesi kapsamında alınan hibe ile iki kulübümüze malzeme desteğinde bulundukları için mutlu olduklarını söyledi. Başkan Çorumlu, “Biz İskilip Yerel Eylem Grubu Derneği olarak spora ve sporcuya her zaman destek olmanın gayreti içerisindeyiz. İskilipgücü ve Belediye İskilipspor İskilip’in dışarıya açılan penceresidir. Bizim gibi derneklere ve kuruluşlara destek olmak düşer. Biz üzerimize düşeni yaptık bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. İki kulübümüze de mücadele ettikleri ligde başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

Projelerinin devam edeceğini de vurgulayan Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Mustafa Serdar Çorumlu 2022 yılının LEADER yılı olacağını, yıl içerisinde tarımla ilgili bir çok eğitim düzenleneceğini, köylerle ilgili bazı sosyal projelerin hayata geçireleceğini belirtti.

İskilipgücü Başkanı Nihat Armutcu ve Belediye İskilipspor antrenörü Galip Gül, Başkan Çorumlu’ya verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek, şimdiye kadar futbol kulüplerine verilen en büyük destek olduğunu belirttiler.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ