Okuduğunuz haber
İSM’DEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI

MUSTAFA SARIGÜL SALI GÜNÜ İSKİLİP'TE

Anasayfa   /    YAŞAM    /    İSM’DEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI

İSM’DEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından bağımlılıkla mücadele Çalıştayı programı düzenlendi.

YAŞAM      14 Nisan 2022 - 14:44     0

İSM’DEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI

 

Bağımlılıkla Mücadele kapsamında yürütülen tütün, alkol ve uyuşturucu madde kullanımını  önleme ve yaygınlaşmasının engellenmesi amacıyla İskilip Kaymakamlığı adına İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen Çalıştay programı düzenlendi. Program 6 - 7 Nisan  tarihlerinde İskilip Öğretmenevi Konferans salonunda ilgili kurum amirleri, kurumlardaki kamu personelleri ve çok sayıda öğrenci ve öğretmenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Program içeriğinde yer alan “Ben Olsaydım” etkinliği kapsamında anne ve babaların da katıldığı aile içinde ve ilçemizde alınması gereken önlemler ve dikkat edilecek hususlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Anne ve babaların bu konuda önemli sorumluluklarının olduğu ve çocuklarında meydana gelen ani karakter ve davranış değişiklikleri; ayrıca her zamankinden fazla para harcama durumları söz konusu olduğunda iyi bir gözlemci olup, ilgilerini çocuklarının üzerinden esirgememeleri gerektiği konusunda bilgiler verildi. Her türlü madde bağımlılığında yalnız olmadıkları ve yardım alabilecekleri  kuruluşların bulunduğu ve gereken durumlarda buralara  başvurmaları gerektiği konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi bütün kötü alışkanlıklardan korumak hepimiz için toplumsal bir görev kabul edilmeli ve bu konuda üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ