ALİ SÜLÜK; “İNSANIMIZIN KONFORU İÇİN DÖRT KOLDAN ÇALIŞIYORUZ”

Okuduğunuz haber
KADINLARIMIZ TARIMIN VAZGEÇİLMEZİ!
Anasayfa   /    YENİ GELİŞME    /    KADINLARIMIZ TARIMIN VAZGEÇİLMEZİ!

KADINLARIMIZ TARIMIN VAZGEÇİLMEZİ!

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın girişimleri ile kadın çiftçiler için teknik gezi düzenlendi

YENİ GELİŞME      12 Ekim 2021 - 23:41     0

KADINLARIMIZ TARIMIN VAZGEÇİLMEZİ!

 

KADINLARIMIZ TARIMIN VAZGEÇİLMEZİ!

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın girişimleri ile kadın çiftçiler için teknik gezi düzenlendi

 

AK Parti MKYK Üyesi, Çorum Milletvekili ve TBMM Tarım ve Orman Komisyonu üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’dan başka illere teknik geziye gidecek olan kadın çiftçileri uğurladı.

Uğurlama programına Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile birlikte, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya ve Çorum Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Saygı da katıldı.

 

Kadın çiftçilere yönelik bir proje hazırladıklarını belirten Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Bakanlığımız projemizi destekledi. Geçen hafta 46 kadın çiftçimizi İstanbul, Edirne ve Çanakkale İllerine gönderdik. Bugün ise İzmir, Manisa ve Aydın İllerine uğurlayacağız. Bizim amacımız, İlimizdeki kadın kooperatiflerimizin ve çiftçilerimizin bilgi ve becerilerini artırmak, yeni teknolojileri göstermek ve birbiri arasındaki kaynaşmayı artırmaktır. Buradaki çiftçilerimiz, Çorum İl merkezi ve köylerinden tarım ve hayvancılıkla uğraşan kadın üreticilerimizdir” diye konuştu.

 

Ceylan, “Biz hükümet olarak kadınlarımızı önemsiyoruz. Güçlü şekilde kadın çiftçilerimizi destekliyoruz. İlimizde son yıllarda kadın kooperatifleri kuruldu. Bunların daha başarılı olmasına gayret gösteriyoruz. Burada farklı İlçelerimizden kadın çiftçilerimizi görüyoruz. Bu projeler ile çiftçilerimiz yeniliklerle tanışmış olacaklar ve gördükleri çalışmaları İlimizde uygulayacaklardır. Bu şekildeki teknik gezileri çok faydalı buluyoruz ve bu projelerin İlimizde devam etmesi için her türlü desteği vermeye hazırız. İnşallah kadın üreticilerimiz için çok faydalı teknik bir gezi olur.“ dedi.

 

Ceylan, “Bu memleket hepimizin tüm renkleriyle tüm katmanlarıyla beraber güzel Çorumumuzda Allah bizlere huzur içerisinde sağlıklı şekilde yaşamayı nasip eylesin. Her zaman söylediğim üzere bir günde maskelerden kurtulduğumuz günler yakın inşallah. Allah yolunuzu açık eylesin” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ