LAÇİN VE OĞUZLAR’A NOTERLİK AÇILIYOR

Okuduğunuz haber
KAN BAĞIŞ ŞENLİĞİ YARIN BAŞLIYOR

HAYVAN PAZARI HİZMETE AÇILDI

Anasayfa   /    YAŞAM    /    KAN BAĞIŞ ŞENLİĞİ YARIN BAŞLIYOR

KAN BAĞIŞ ŞENLİĞİ YARIN BAŞLIYOR

“KAN VER HAYAT KURTAR”

YAŞAM      21 Haziran 2022 - 14:10     0

 KAN BAĞIŞ ŞENLİĞİ YARIN BAŞLIYOR

 

Belediye, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  ve Türk Kızılay’ı işbirliği ile 22 Haziran Çarşamba günü İlk Kan Bağışı Şenliği düzenlenecek. Şenlikle ilgili olarak İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada;

“Kan bağışı çok önemli, acil değil sürekli bi ihtiyaç. İskilip halkı olarak bu duyarlılığı göstereceğimize inanıyor ve İlçemizde Türk Kızılay 'ına rekor kan bağışı bekliyorum.

Bu proje sadece kan bağışlarının artırılmasını sağlamıyor aynı zamanda gençlerimize kan bağışı bilincini oluşturuyor. Bu çocuklar geleceğin kan bağışçıları olacak.

 Çocuklarımızı gençlerimizi bu etkinliğe teşvik etmek için en fazla kan bağışcısı getiren öğrenciye 'BİSİKLET'; en fazla kan bağışçısı getiren ilk 17 öğrenciye ise 'ANKARA ANITKABİR' gezisi sözü veriyorum.

‘Kan ver hayat kurtar’ sloganıyla hareket edip, Türk Kızılay’ımıza yeni kan bağışçıları kazandıracağız” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ