ADEM YARIŞ HAYATINI KAYBETTİ

Okuduğunuz haber
MHP İL BAŞKANLIĞI YENİ BİNASINA TAŞINDI

BİZDE SEÇİM HESABI YOK, HİZMET HESABI VAR

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP İL BAŞKANLIĞI YENİ BİNASINA TAŞINDI

MHP İL BAŞKANLIĞI YENİ BİNASINA TAŞINDI

Yeni binalarına taşınan MHP İl Başkanı Agah Karapıçak’ın ilk misafirleri Ülkücü Şehitlerin aileleri oldu.

SİYASET      10 Ekim 2021 - 17:02     0

MHP İL BAŞKANLIĞI YENİ BİNASINA TAŞINDI

 

MHP İL BAŞKANLIĞI YENİ BİNASINA TAŞINDI

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanlığı Taşhan Caddesi’nde bulunan yeni teşkilat binasına taşındı.

Yeni binalarına taşınan MHP İl Başkanı Agah Karapıçak’ın ilk misafirleri Ülkücü Şehitlerin aileleri oldu.

Ziyarete Ülkücü Şehit İsmail Alkan'ın Kızı Sevil Yılmaz ile damadı Yaşar Yılmaz, Şehit Celal Aslan'ın Eşi Feride Aslan, Şehit Kerep Sarı'nın kardeşi Uğur Sarı, Şehit Halil Sucu'nun Annesi Kamile Sucu ve Kardeşi Mehmet Sucu katıldı.

Ülkücü Şehitlerin ailelerini kapıda MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Ülkücü Şehitlerin ailelerinin kendilerine yaptığı ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Karapıçak, “Rabbim kendilerine uzun ömürler versin. Yeni Teşkilat Binamıza ilk ziyaret hareketimizin bu günlere erişmesinde canlarını ortaya koyan, Teşkilatlarımızın asıl sahibi Ülkücü Şehitlerimizin kıymetli aileleri oldu. Şehitler ölmez vatan bölünmez” diye konuştu.

Duygulu anların yaşandığı ziyarette konuşan Karapıçak, mekanın ve teşkilatların asıl sahiplerinin Ülkücü Şehitlerin aileleri olduğunu söyledi.

Kahraman Ülkücü şehitleri rahmetle andıklarını ifade eden Karapıçak, “Türk tarihine mühür vuran, Türkiye’nin bir dönemine mübarek mücadeleleri ile imza atan kahraman şehitlerimizi Fatihalarla, Yasin-i Şerif’ lerle anıyoruz” dedi.

Karapıçak, “Ülkücü şehitlerimizin ailelerinin her zaman yanındayız. Davetimizi kırmayarak, Teşkilâtımızı şereflendiren değerli ailelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Şehitlerimizin emanetleri ve hatıraları emanetimizdir. Her daim başımız üzerinde yerleri vardır” şeklinde konuştu.

Karapıçak’ın şehit ailelerine ihtiyaçlarını sorması üzerine, sadece duaya ihtiyacı olduklarını söyleyen şehit aileleri, “Her zaman bizleri, arayıp sormanız, bizlere unutulmadığımızı göstermeniz yeterli. Allah hepinizden razı olsun” dediler.

Yeni parti binasının her gün saat 10.00-17.00 arası açık olduğunu belirten Karapıçak, herkesi çay içmeye beklediklerini ifade etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ