BAYAT BELEDİYESİ'NİN ARPALARI HASADA HAZIR

Okuduğunuz haber
MİLLİ TAKIM SPORCULARINDAN MİLLETVEKİLİ CEYLAN’A MADALYA SÖZÜ!

HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Anasayfa   /    Spor    /    MİLLİ TAKIM SPORCULARINDAN MİLLETVEKİLİ CEYLAN’A MADALYA SÖZÜ!

MİLLİ TAKIM SPORCULARINDAN MİLLETVEKİLİ CEYLAN’A MADALYA SÖZÜ!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediyesine ait Akkent Mahallesi’ndeki spor kompleksinde kamp yapan Down Sendromlu masa tenisi ve atletizm milli takım sporcularının ziyaret etti.

SPOR      19 Haziran 2022 - 12:56     0

MİLLİ TAKIM SPORCULARINDAN MİLLETVEKİLİ CEYLAN’A MADALYA SÖZÜ!

 

19-26 Haziran tarihleri arasında Çekya’nın Nymburk kentinde yapılacak olan Down Sendromlular Dünya Masa Tenisi ve Atletizm Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek milli takımı sporcuları Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunca organize edilen son kampını Çorum’da yaptı.

Dünya Şampiyonasına katılacak olan atletizm ve masa tenisi milli takım sporcuları Çorum’daki Anitta Otel’de yaptıkları kampı Milletvekili Ceylan beraberindeki heyetle ziyarette bulundu.

Milli sporcular ile bir araya gelen Milletvekili Ceylan, sporcular ile bir süre sohbet ederek, çalışmalar hakkında Milli Takım antrenörlerinden bilgi aldı.

KAMP İÇİN MİLLETVEKİLİ CEYLAN’A TEŞEKKÜR!

Pazar gününe kadar Çorum’da Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüreceklerini belirten Milli Takım Antrenörü ve Özel Sporcular Çorum Temsilcisi Mehmet Ali Kurt, kampa yaptıkları ziyaretleri için Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür etti.

ELMAS, “GÜZEL BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK”

Çorum’da güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Milli Takım Antrenörü Leman Elmas’da kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı teşekkür etti.

Çekya’dan da derecelerle dönmeyi beklediklerini dile getiren Elmas, “Sporcularımızın performansından memnunuz. Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Şampiyonadan madalya ve kupalarla döneceğiz” dedi.

CEYLAN, “AİLELERİNİZE ÇORUM’DA KUCAK DOLUSU SELAMLARIMIZI İLETİNİZ”

Milletvekili Ceylan’ da milli sporculara dünya şampiyonasında başarı dileyerek “Çorum Belediyemize ve İl Başkanımıza sizlere güzel bir ev sahipliği yaptıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu zamana kadar gösterdiğiniz başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Sizlere güveniyoruz ve başarılarınızın daim olmasını diliyoruz. Büyük başarılar imza atacağınıza tüm kalbimizle inanıyoruz. Sizlere emek veren tüm hocalarımızı tebrik ediyoruz. Ailelerinize Çorum’da kucak dolusu selamlarımızı iletiniz.” diye konuştu.

“HER ZAMAN SPOR VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”

Her zaman sporculara, spor kulüplerine, kamplara ve organizasyonlara destek verdiklerini belirten Ceylan, Çorum’u spor şehri yapmak adına milletvekili arkadaşları, il başkanı ve il belediye başkanı ile birlikte güzel işlere imza attıklarını söyledi.

MİLLETVEKİLİ CEYLAN’A MADALYA SÖZÜ!

Çorumlu Atletizm sporcuları Merve Peker, Kardelen Demir ve masa tenisi sporcusu Merve Özlü’ nün de yer aldığı milli takım sporcuları Milletvekili Ceylan’a kendi rekorlarını kırarak, madalyalarla döneceklerinin sözünü verdiler.

Milli takım heyeti ve sporcular ile yakından ilgilenen Milletvekili Ceylan, şampiyona öncesi sporculara moral verdi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Peker, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları’nin eşlik ettiği ziyaret sonrasında Milli Takım sporcuları Milletvekili Ceylan’a forma hediye etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ