BAŞKAN SÜLÜK’TEN ÖĞRETMENLERE JEST

Okuduğunuz haber
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ “İSTİŞARE TOPLANTISINI” GERÇEKLEŞTİRDİ

ERCÜMENT KEÇİK VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ “İSTİŞARE TOPLANTISINI” GERÇEKLEŞTİRDİ

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ “İSTİŞARE TOPLANTISINI” GERÇEKLEŞTİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı tarafından, Atatürk Orman Çiftliği Çok Amaçlı Toplantı ve Düğün Salonunda İstişare Toplantısı düzenlendi.

SİYASET      25 Kasim 2021 - 19:33     0

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ “İSTİŞARE TOPLANTISINI” GERÇEKLEŞTİRDİ

 

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ “İSTİŞARE TOPLANTISINI” GERÇEKLEŞTİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı tarafından, Atatürk Orman Çiftliği Çok Amaçlı Toplantı ve Düğün Salonunda İstişare Toplantısı düzenlendi.

İstişare toplantısına, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Belediye Başkanı Ali Sülük, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Alıcı,İl Genel Meclis Üyesi Doğan Uçar, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Semra Mucu ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  İlçe Başkanları, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Şehit Aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programa geçildi.

ESNAFLAR ZİYARET EDİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Belediye Başkanı Ali Sülük, İlçe Başkanı Ali Alıcı ve Partililer, İlçede ki esnafları İstişare toplantısı öncesinde ve sonrasında ziyaret etti. Ziyarette, esnaflarla sohbet edilerek bereketli kazançlar dilendi.

ALICI “BU KUTLU DAVADAN KİMSE BİZİ YILDIRAMAZ"

‘Bizimle uğraşıyorlarsa hala sorumluluğumuz devam ediyor. Millet düşmanlarına korku salıyoruz demektir’ diye açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Alıcı, “ Kıymetli Misafirler, Partimizin 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza hız verdik. Cumhuriyetimizin 100. Yılına kadar hızımızı daha da artıracağız. Türkiye üzerinde kurulan stratejik oyunların farkındayız. Şu hususu özellikle hatırlatmak istiyorum. Dedikodular, fitne ve şer odakları bizleri bu kutlu davadan yıldıramaz” dedi.

BAŞKAN SÜLÜK “PARTİMİZE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ"

Belediye Başkanı Ali Sülük, “ Partimiz 2023 vizyonuna uygun bir şekilde, İl Başkanımızın talimatıyla istişare toplantılarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Belediye olarak 2023 vizyonunda Partimizin yanında dimdik durduğumuzu belirtmek isterim. İlçe Başkanlığımıza, Ocaklarımıza her zaman ve her türlü desteği vermeye hazırız. Aynı şekilde mahalle ve köy muhtarlarımıza da elimizden gelen destekleri vermeye devam edeceğiz” dedi.

KARAPIÇAK “HER DAİM BİLİNÇLİ OLMAK ZORUNDASINIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak yaptığı açıklamada, “Bizim gönlümüzde herkese yer vardır. Bizim muhabbetimiz her insanımızı kavramaya ve kuşatmaya yetecektir. Nitekim Liderimiz, Devlet Bahçeli Bey'in iki yıl önce Adana'dan yapmış olduğu çağrıyı buradan bir kez daha hatırlatmak isterim; Şöyle söylemişti Bilge Liderimiz; "Aramızdan bir şekilde kopup giden, samimi pişmanlık yaşayan, yuvasının özlemini çeken her dava arkadaşımla helalleşmeye hazırım. Onlara sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açıyorum. Samimi çağrımı tekrarlıyorum. 9 Şubat 1969'dan 9 Şubat 2019'a kadar geçen 18 bin 262 günde herhangi bir sebepten dolayı küsen, kızan, kırılan kardeşlerime diyorum ki; kavuşmak için vazgeçilmez yeminle 50 yıllık emanet hepimize yetecek. Gelin millî bekamızın bu zamanki mücadelesine katılın. El birliği yapalım, ülkü birliği yapalım; ne kadar iş birlikçi ve terör sevici varsa yakalarından tutalım.

Ve… Bizde diyoruz ki; Kirli siyaset ve düşüncelerini açık etmişlerden, Teröriste özgürlük isteyen ve hasretle kahvaltı yapmayı bekleyenlerden, Burası Kürdistan diyen haine hak ettiği cevabı veremeyip, ağzında laf geveleyenlerden, Şehit yakınına sin kaflı kelimelerle küfredenlerden, küfredene sahip çıkanlardan, Terörle mücadele için gerekli olan oylamalara hayır diyenlerden, Türkiye Cumhuriyeti Devletine ayar vermek maksadıyla teröriste özgürlük isteyen büyükelçi müsveddeleri ile aynı dili konuşanlardan bıkmış olan şuuru açık her vatan evladına kapımızda gönlümüzde açıktır.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in 30 yılı aşkın süre öncesinde haykıra haykıra söylediği 2023 Lider Ülke Türkiye Hedefinde, 2053, 2071 vizyonlarımız doğrultusunda el ele gönül gönüle birlikte yürüyelim.

“MİLLET BİRDİR, ADI TÜRK’TÜR. DEVLET TEKTİR, ADI TÜRKİYE CUMHURİYETİ’DİR.”

Bu millet biziz, bu devlet biziz, bu vatan biziz, istikbalin mimarı da bizler olacağız. Derdimiz Devlet, Sevdamız Millet! Türk milleti ne istiyorsa bizim de istediğimiz odur. Türk milleti neyi özlüyorsa bizim de özlemimiz aynısıdır. Millet birdir, adı Türk’tür. Devlet tektir, adı Türkiye Cumhuriyeti’dir. Zilletin nefesi kesilecek, düşmanın Ülkesi Viran olacak Türkiye büyüyüp Turan olacak!

Bu duygu ve düşüncelerle konuşmama son verirken hepinizi saygılarımla selamlıyorum. Sağolun var olun Cenab-ı Allah'a emanet olun. Ne Mutlu Türküm diyene!” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ