CEYLAN; “ESNAFIMIZIN ÖNERİLERİ BİZE IŞIK TUTUYOR”

Okuduğunuz haber
MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKET’İ ASLA YILDIRAMAYACAKLAR

KAYA; “İSKİLİP SEYİRTEPE YOLUNU YAPIYORUZ”

Anasayfa   /    Siyaset    /    MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKET’İ ASLA YILDIRAMAYACAKLAR

MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKET’İ ASLA YILDIRAMAYACAKLAR

‘ÜLKÜ OCAKLARINA SINIR ÇİZMEK KİMSENİN HADDİ DEĞİL’

SİYASET      01 Ekim 2021 - 03:01     0

MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKET’İ ASLA YILDIRAMAYACAKLAR

 

MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKET’İ ASLA YILDIRAMAYACAKLAR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, ABD Temsilciler Meclisi’nin Ülkü Ocakları aleyhine kabul ettiği tasarıya yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

Terör örgütleriyle düşüp kalkan bir ülkenin Ülkü Ocakları aleyhine kabul ettiği tasarının düşündürücü olduğuna dikkat çeken Karapıçak, ABD yönetiminin terör örgütleriyle içlidışlı ve canciğer kuru sarması olduğunu söyledi.

‘ÜLKÜ OCAKLARINA SINIR ÇİZMEK KİMSENİN HADDİ DEĞİL’

‘Ülkü Ocaklarına sınır çizmek, dil uzatmak, ülküsüzlerin ilkesizlerin, terörist ve sevicilerinin, terörle kol kola girenlerin, siyasetini terör üzerine kurgulayanların asla haddi değildir’ diyen Karapıçak, şöyle dedi:

‘ABD’NİN BU TAVRI KABUL EDİLEMEZ’

“Türk milletinin ve Türk devletinin böylesi bir vandallığı kabulü etmesinin mümkün değildir. Terör örgütleriyle düşüp kalkan bu ülkenin Ülkü Ocaklarına yaptığı iftira korkunç bir yanlış ve saptırmadır. Yunan kökenli bir Demokrat Parti milletvekili tarafından 24 Eylül 2021 tarihinde ABD Temsilciler Meclisi’ne verilen “Ülkü Ocaklarının terörist bir organizasyon olup olmadığının” araştırılmasıyla ilişkili tasarının kabulü yalnızca skandal, yalnızca skolastik bir karar değil, aynı şekilde Türkiye’ye karşı takip edilen düşmanca politikaların da bir parçasıdır.

‘MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKET’İ ASLA YILDIRAMAYACAK’

Ülkü Ocaklarını insanlık alemi huzurunda karalama teşebbüsü terörizmin işbirlikçileri eliyle peydahladığı bir komplo, Türk-İslam medeniyetine doğrultulmuş silahtır. Bu çarpıklığın bir başka örneğinin Almanya’da Sol Parti kanalıyla körüklenmek istenmesi Milliyetçi-Ülkücü Hareket’i asla yıldıramayacak, asla diz çöktüremeyecektir.

Türkiye ABD’ye mahkûm olmayacaktır. Uyanan dev ayağa kalkmakla kalmamış ön almaya, öncü olmaya, inisiyatif üstlenmeye, sürekli ilerlemeye, ilerledikçe de onu bunu rahatsız etmeye başlamıştır. ABD ne yaparsa yapsın, Türk milletinin çelikten yumruğu, teslim olmayacak kalesi Milliyetçi-Ülkücü Hareket’i sindiremeyecek, boyun eğdiremeyecektir.

Ülkü Ocakları; Şanlı Türk tarihinin gururunu geleceğe taşıyan kutlu bir kervanın öncüsü, Dünyada adaleti tahsis edecek olan Türk Milliyetçiliği fikrinin hedefine ulaşması için ant içmiş vatan evlatlarının ilk göz ağrısı, ilk sevdası, ilk mekânıdır.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ