İSKİLİPTE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE VE BİLİM SEMPOZYUMU YAPILACAK

Okuduğunuz haber
MÜJDELİ HABER BUDUR!

Yılın Her Günü Vatandaşların Arasındayız

Anasayfa   /    Siyaset    /    MÜJDELİ HABER BUDUR!

MÜJDELİ HABER BUDUR!

Ceylan “İskilip’e Sözümüz Var, Okulu Tamamlayacağız, 500 Kişilikte Yurt Yapacağız”

SİYASET      17 Eylül 2021 - 19:29     0

MÜJDELİ HABER BUDUR!

 

CEYLAN; “MYO YENİ BİNASINI TAMAMLANIYORUZ, 500 KİŞİLİKTE ÖĞRENCİ YURDU YAPACAĞIZ”

Ceylan “İskilip’e Sözümüz Var, Okulu Tamamlayacağız, 500 Kişilikte Yurt Yapacağız”

İskilip’in Sesi Televizyonu canlı yayınında konuşan Ak Parti Çorum Milletvekili, MYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan İskilip Meslek Yüksekokulunun kendilerinden kaynaklanmayan çeşitli sebeplerle geciktiğini belirterek kısa süre içinde inşaatı tamamlama çalışmasına başlayacaklarını, beraberinde 500 kişi kapasiteli konforlu öğrenci yurdunun da kazandırılacağını söyledi.

Ceylan, İskilip Meslek Yüksekokulu’nun tamamlanması için ödeneğin bir kısmının hazır olduğunu, ihtiyaç olan ödenek eksiğinin tamamının sağlanması için çalışma başlattıklarını söyleyerek İskilip Meslek Yüksekokulu’nun kısa süre içinde tamamlanacağını beyan etti.

Okulun tamamlanması ve öğrenci yurdu yapım işini Rektör Ali Osman Öztürk’le masaya yatırdıklarını söyleyen Ceylan “İskilip’e sözümüz var bu okulu tamamlayacağız. Yanına 500 kişilik öğrenci yurdunu da inşa edeceğiz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ