Okuduğunuz haber
MÜRSEL ASLAN, BALKAN ŞAMPİYONU

ÇIRAY’IN PAYLAŞIMINA MHP’DEN SERT TEPKİ

Anasayfa   /    Spor    /    MÜRSEL ASLAN, BALKAN ŞAMPİYONU

MÜRSEL ASLAN, BALKAN ŞAMPİYONU

Belediye İskilipspor Güreş Takımı güreşçisi Mürsel Aslan Balkan Şampiyonu oldu.

SPOR      30 Ekim 2021 - 12:37     0

MÜRSEL ASLAN, BALKAN ŞAMPİYONU

 

MÜRSEL ASLAN, BALKAN ŞAMPİYONU

Belediye İskilipspor Güreş Takımı güreşçisi Mürsel Aslan Balkan Şampiyonu oldu.  

Belediye İskilip Spor Güreş Takımı Sporcusu Mürsel Aslan, Yunanistan’da düzenlenen Balkan Şampiyonasında; Final maçında karşılaştığı Yunan rakibini yenerek, Balkan Şampiyonu oldu.

ALİ SÜLÜK; “TEŞEKKÜRLER EVLAT”

Belediye İskilipspor camiasının çatısı altına çalışmalarını sürdüren Güreş Takımına desteklerini her gün daha da artıran Belediye Başkanı Ali Sülük, “ Gazi Paşanın ‘Türk milleti anadan doğma sporcudur. Henüz yürümeye başlayan köy çocuklarını bile harman yerinde güreşirken görürsünüz’ sözlerini ve ilçemizde güreş sporuna eğilimli gençlerin çok olduğunun bilinciyle hareket ederek; Belediye İskilip Spor Güreş Takımımıza desteğimiz her geçen gün arttı. Bizim onlara olan inancımız ve desteklerimiz sayesinde sporcularımız; ilçemizi ve ülkemizi temsil etmeye başladılar. Balkan Şampiyonasında Türk’ün bileğinin bükülemeyeceğini tüm dünyaya gösteren sporcum Mürsel’i, onu yetiştiren anne ve babasını ayrıca bu zamana kadar teknik açıdan geliştiren Güreş Antrenörümüz Adem Uysal’ı tebrik ediyorum. Bizlere bu gururu yaşattığın için, teşekkürler aslan parçası” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ