MEM’DEN BAŞKAN SÜLÜK’E ZİYARET

Okuduğunuz haber
SEBZE PAZARI ALTINA YAYA KÖPRÜSÜ

İSKİLİPTE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE VE BİLİM SEMPOZYUMU YAPILACAK

Anasayfa   /    Gündem    /    SEBZE PAZARI ALTINA YAYA KÖPRÜSÜ

SEBZE PAZARI ALTINA YAYA KÖPRÜSÜ

İskilip Belediyesi Meydan ve Erenler Mahallesindeki vatandaşların pazara ve Bahabey mahallesine geçişini kolaylaştırmak için, sebze pazarı altına yaya köprüsü inşa ediyor.

GÜNDEM      17 Eylül 2021 - 17:12     0

SEBZE PAZARI ALTINA YAYA KÖPRÜSÜ
SEBZE PAZARI ALTINA YAYA KÖPRÜSÜ
İskilip Belediyesi Meydan ve Erenler Mahallesindeki vatandaşların pazara ve Bahabey mahallesine geçişini kolaylaştırmak için, sebze pazarı altına yaya köprüsü inşa ediyor. Belediye Başkanı Ali Sülük, köprü yapılacak alana giderek mahalle sakinleri ve Erenler Mahallesi Muhtarı Murat Sak ile birlikte incelemelerde bulundu. Konu ile ilgili bir açıklama yayınlayan Belediye Başkanı Ali Sülük; “Hemşerilerimizin istekleri doğrultusunda Sebze pazarı altına, vatandaşlarımızın yaya olarak daha rahat geçiş sağlayacakları yaya köprüsünün yerini belirledik. Yaya köprüsü en kısa süre içerisinde bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacaktır. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ