BAŞKAN SÜLÜK ÇORDEF’İN TOPLANISINA KATILDI

Okuduğunuz haber
TÜGVA'DAN KİTAP KURDU PROJESİ

CEYLAN; “ESNAFIMIZIN ÖNERİLERİ BİZE IŞIK TUTUYOR”

Anasayfa   /    Eğitim    /    TÜGVA'DAN KİTAP KURDU PROJESİ

TÜGVA'DAN KİTAP KURDU PROJESİ

TÜGVA İskilip İlçe Temsilciliği ‘Kitap Kurdu Projesi’ kapsamında ortaokul ziyaretlerine başladı.

EĞİTİM      27 Eylül 2021 - 01:34     0

TÜGVA'DAN KİTAP KURDU PROJESİ

 

TÜGVA'DAN KİTAP KURDU PROJESİ

 TÜGVA İskilip İlçe Temsilciliği ‘Kitap Kurdu Projesi’ kapsamında ortaokul ziyaretlerine başladı. Okul müdürlüklerini ziyaret eden Tügva ekibi, hem yeni eğitim öğretim yılını kutladı hem de projeyi okul müdürleri ile paylaştı. Proje kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı’nda görevli uzman ekipler tarafından seçilen kitapları okuyan ortaokul öğrencilerini ve danışman öğretmenleri, yapılan derecelendirme sonucunda çeşitli para ödülleri bekliyor. Yarışma İskilip'teki ortaokullarda öğrenim gören tüm öğrencileri kapsıyor.

TÜGVA İskilip İlçe Temsilcisi Alihan Deveci, yaptığı açıklamada şöyle dedi: ''Necip Fazıl Kısakürek, Yeni bir görüş ve duyuş mimarisinin toprak üstünde sarayını kuracak tek vasıta kitaptır der. Bu minvalde biz Tügva olarak ortaokullu kardeşlerimize hem yeni ufuklar açmak için hem de kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için bu projeyi önemsiyoruz. Bu proje kapsamında genç kardeşlerimizin sosyal gelişimlerine, düşünme kabiliyetlerinin gelişimlerine, anlama ve algılama düzeylerini yükseltmesine, hızlı düşünme ve kendini ifade etme yeteneklerinin gelişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Tüm ortaokullu kardeşlerimizin yarışmaya yoğun katılmalarını bekliyoruz. ''dedi. Başvuru süreci internet üzerinden http://tugva.org/kitap-kurdu/ adresinden yapılacaktır.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ