AK PARTİ, EZELDEN EBEDE GİDEN KUTLU DAVANIN BUGÜNKÜ ADIDIR

Okuduğunuz haber
TÜRKAV’DAN BAŞKAN SÜLÜK’E TEŞEKKÜR

CEYLAN, “ÇORUM’UN YARARINA OLACAK TÜM PROJELERİN ARKASINDAYIZ”

Anasayfa   /    Gündem    /    TÜRKAV’DAN BAŞKAN SÜLÜK’E TEŞEKKÜR

TÜRKAV’DAN BAŞKAN SÜLÜK’E TEŞEKKÜR

ALİ SÜLÜK; “BAŞBUĞ TÜRKEŞİN EMANETİ TÜRKAV’LA ORTAK PROJELER YAPABİLİRİZ”

GÜNDEM      23 Kasim 2021 - 13:51     0

TÜRKAV’DAN BAŞKAN SÜLÜK’E TEŞEKKÜR

 

TÜRKAV’DAN BAŞKAN SÜLÜK’E TEŞEKKÜR

ALİ SÜLÜK; “BAŞBUĞ TÜRKEŞ'İN EMANETİ TÜRKAV’LA ORTAK PROJELER YAPABİLİRİZ”

Çorum TÜRKAV İl Başkanı İsmail Deli ve Başkan Yardımcısı Arif Özdilli Evliyalar şehri, geleneksel el sanatlarının yaşatıldığı İskilip’i, Belediye Başkanlığını, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığını, Ülkü Ocakları Başkanlığını ve Kamu-Sen'e bağlı temsilciliklerini ziyaret etti.

TÜRKAV heyeti, ziyaretine Belediye Başkanı Ali Sülük Bey’i ziyaret ederek başladı. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette TÜRKAV Başkanı İsmail Deli, Başkan Ali Sülük’e Belediyenin çalışmalarına yönelik bir soru sordu. Gelen soruya cevap veren Başkan Ali Sülük yaptığı hizmetleri anlattı.

Başkan, “ Çok kısa sürede önemli işlere imza atarak, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemiz için nadide bir eser olan Atatürk Orman Çiftliğimize Çok Amaçlı Toplantı ve Düğün Salonunu kazandırdık. Turizmi kalkındırmaya yönelik projelerimiz kapsamında Yazmalı Konağımızı ve Çatalkara Kültür ve Sanat Evini restore ederek, Konağı Butik Otel, Çatalkara’yı ise Yöresel Yemeklerimizin sunulacağı Restoran haline dönüştürdük. Kalkınmaya yönelik bir diğer hamlemiz ise, kadınlarımıza yönelik bir kooperatif kurarak üretim artırılmasına yönelikti. Coğrafi işaretli ürünümüz olan Turşu üzerine gerekli girişimlerimizi yaparak kadın kooperatifimize Turşu Fabrikası için gerekli malzemeleri kazandırdık. Ayrıca kadınlarımızı, ülkemizde düzenlenen fuarlara imkânlarımız dâhilinde göndermeye çalışıyoruz. Kültürel proje kapsamında; ilçe halkımızla halk günü buluşmaları yaparak onların yanında dertlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Halkımıza sosyal aktivite olarak, Konser, Festival, Sergi ve Yarışmalar düzenliyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze verdiğimiz talimat doğrultusunda ilçemizde yapılması gereken yerlerin çalışmalarını süratle yapmaya gayret ediyoruz. Ayrıca Afet bölgelerine ilçe halkımızdan topladığımız yardımları, Belediye araçlarımızı ve personellerimizi göndererek ihtiyaç duyulan bölgelere yardım elimizi uzattık. Eğitimci bir belediye olarak ise, göreve her an hazır olan Belediye Personelimize AFAD işbirliği ile Afet eğitimi,  halkımıza ise bağımlılıkla mücadele kapsamında ülkemizde ilki düzenlenen, Uyuşturucu ile Mücadelede Bilim Sempozyumu verilmesini sağladık. Ayrıca Başbuğumuzun emaneti olan TÜRKAV ve siz değerli Başkanlarımızın sunacağı eğitim projeleri için her zaman ortak projeler yapmaya hazırız” dedi.

El ele gönül gönüle Lider ülke Türkiye’yi 2023 Hep birlikte taşıyacaklarını vurgulayan TÜRKAV İl Başkanı Deli, “ Başkanımız Ali Sülük Bey’e, takdir edilecek milyonluk yatırımları hayata geçirdiği ve Milliyetçi Belediyenin güzel örneğini yaptığı çalışmalarda gösterdiği için teşekkür ederek makamdan ayrıldık. Ardından Belediyenin bütün birimlerini ziyaret ederek, Belediye personelleriyle tanıştık. Personellere çalışmalarında kolaylıklar diledim. Güler yüzlü ve samimi bir şekilde bizleri ağırlayan personellere teşekkür ederim” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ