SAĞLIKLI NESİLLER, EMZİRİLEN BEBEKLERDEN OLUŞACAKTIR

Okuduğunuz haber
UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE BİLİM-İSKİLİP 2021

İSKİLİP KEŞKEĞİ TESCİLLENDİ

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE BİLİM-İSKİLİP 2021

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE BİLİM-İSKİLİP 2021

ULUSAL SEMPOZYUM BELEDİYENİN EV SAHİPLİĞİNDE 16-17 EKİM’DE İSKİLİP’TE GERÇEKEŞTİRİLECEK.

KÜLTÜR VE SANAT      07 Ekim 2021 - 12:41     0

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE BİLİM-İSKİLİP 2021

İSKİLİPTE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE VE BİLİM SEMPOZYUMU DÜZENLENİYOR

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE BİLİM-İSKİLİP 2021

ULUSAL SEMPOZYUM BELEDİYENİN EV SAHİPLİĞİNDE 16-17 EKİM’DE İSKİLİP’TE GERÇEKEŞTİRİLECEK.

İskilipte uyuşturucu ile mücadele sempozyumu düzenleniyor. İskilip Belediyesinin ev sahipliğinde  madde bağımlılığı  ilgili mücadele gösteren Bilim İnsanlarının katılımıyla Atatürk Orman Çiftliği Toplantı salonunun da 16-17 Ekim tarihlerinde sempozyum düzenlenecek. Sempozyumun başkanlığını Hacettepe Üniversitesi Psikiyatri Ana Bilim Başkanı Prof. Dr. Ali Çayköylü ile birlikte Ankara üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı ve Adli Bilimciler Derneği Başkanı Hamit Hancı gerçekleştirecek. Sempozyuma farklı üniversitelerden akademisyenlerde  katılım sağlayacak.

BELEDİYE BAŞKANI ALİ SÜLÜK; "HİZMETTE SINIR TANIMIYORUZ"

Düzenlenecek olan sempozyum ile ilgili Belediye Başkanı Ali Sülük, Belediyeciliği belli başlı hizmetlerle sınırlı görmediklerini ifade ederken “Belediyeciliği sadece belli başlı hizmetlerden sınırlı olarak görmüyor, ülkemizi ve dünyayı ilgilendiren sosyal problemlerlede mücadele ediyoruz. Bu kapsamda, ülkemizin yetiştirdiği dünyaca meşhur bilim insanlarının katılımıyla 16-17 Ekim tarihlerinde “Uyuşturucu ile Mücadele Bilim/İskilip 2021” isimli sempozyumu Belediyemiz ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz. İnsanımızı madde bağımlılığına karşı bilinçlendireceğiz”dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ