ÇORUM’A 20 YENİ DOKTOR KADROSU AÇILDI

Okuduğunuz haber
YERLİ KORONAVİRÜS AŞISI TURKOVAC ACİL KULLANIM ONAYI ALDI

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ATCIOĞLU'NA E-TWİNNİNG ZİYARETİ

Anasayfa   /    Sağlık    /    YERLİ KORONAVİRÜS AŞISI TURKOVAC ACİL KULLANIM ONAYI ALDI

YERLİ KORONAVİRÜS AŞISI TURKOVAC ACİL KULLANIM ONAYI ALDI

BİR HAFTA İÇİNDE DEVLET HASTANELERİNDE KULLANIMA SUNULACAK

SAĞLIK      22 Aralik 2021 - 22:20     0

YERLİ KORONAVİRÜS AŞISI TURKOVAC ACİL KULLANIM ONAYI ALDI

 

Yerli koronavirüs aşısı TURKOVAC acil kullanım onayı aldı. Düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aşının ne zaman kullanılacağı sorusuna Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “TURKOVAC aşısı 1 hafta 10 gün içinde, başta devlet hastanelerinde olmak üzere kullanıma sunulacak.” ifadeleri ile yanıt verdi.

 

 

‘BİR HAFTA İÇİNDE DEVLET HASTANELERİNDE KULLANIMA SUNULACAK’

 

Dolum tesisinde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “9 koronavirüs aşısı üreten ülkelerden biri olduk. Bugün itibarıyla üretime başlamış durumdayız” ifadelerini kullandı. Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Aşı ne zaman uygulanmaya başlanacak?” sorusuna ise “TURKOVAC aşısı 1 hafta 10 gün içinde başta devlet hastaneleri olmak üzere kullanıma sunulacak.” sözleriyle yanıt verdi.

 

‘10 GÜN İÇİNDE YAYGIN KULLANIMA GEÇECEĞİZ’

 

Sağlık Bakanı Koca ise “Bugün itibarıyla Kovid-19 aşısı üreten 9 ülkeden biri olduk. 10 gün içerisinde tetkikler bitecek, gelecek hafta sonundan itibaren yaygın kullanıma geçmiş olacağız" dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ