BELEDİYE PERSONELİNE AFET EĞİTİMİ

Okuduğunuz haber
YKS BARAJI DÜŞTÜ

ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI: İSKİLİP SPOR 1927 & GIRIŞANLAR SPOR

Anasayfa   /    Eğitim    /    YKS BARAJI DÜŞTÜ

YKS BARAJI DÜŞTÜ

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK GENÇLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

EĞİTİM      10 Agustos 2021 - 18:23     0

YKS BARAJI DÜŞTÜ

 

YKS BARAJI DÜŞTÜ

TYT’DE 140, AYT VE YDT'DE 170 OLARAK UYGULANACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ”Genç kardeşlerime bir müjde vermek istiyorum.Yüksek Öğretim Kurulumuz, 2021 YKS tercih sürecinde merkezi ve ek yerleştirmeye ilave bir ek yerleştirme yapılmasını kararlaştırmıştır. Bu ilave ek yerleştirmede baraj puanı TYT’de 140, AYT ve YDT'de 170 olarak uygulanacaktır." dedi.

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK GENÇLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

Erdoğan, şunları söyledi; Genç kardeşlerime bir müjde vermek istiyorum. Yüksek Öğretim Kurulumuz, 2021 YKS tercih sürecinde merkezi ve ek yerleştirmeye ilave bir ek yerleştirme yapılmasını kararlaştırmıştır. Bu ilave ek yerleştirmede baraj puanı TYT’de 140, AYT ve YDT'de 170 olarak uygulanacaktır. Yapılan bu önemli değişiklikle birlikte üniversite tercih sürecinin tüm kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Cumhur İttifakı olarak gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ