İSKİLİPLİ 8 GÜREŞÇİMİZ DERECE ALDI

Okuduğunuz haber
YÖRESEL LEZZETLER YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ

BAŞKAN ÜNLÜ İŞÇİLERLE PARKE TAŞI DÖŞEDİ

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    YÖRESEL LEZZETLER YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ

YÖRESEL LEZZETLER YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ

İskilip Belediyesinin düzenlemiş olduğu Dolma Turşu ve Çilek Festivalinde, Yöresel Yemek Yarışmasına İskilipli hanımlar yoğun ilgi gösterdi.

KÜLTÜR VE SANAT      31 Agustos 2021 - 02:05     0

YÖRESEL LEZZETLER YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ

 

YÖRESEL LEZZETLER YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ

İskilip Belediyesinin düzenlemiş olduğu Dolma Turşu ve Çilek Festivalinde, Yöresel Yemek Yarışmasına İskilipli hanımlar yoğun ilgi gösterdi.

İskilip Belediyesinin düzenlediği Festival kapsamında ilçenin yöresel lezzetler ile yarışmaya katılan yarışmacılar, Jüri karşısında ter döktü. Yöresel Yemekler Yarışmasında, İskilip Dolması, Yırtma Aşı, Su Kabağı Yemeği, Gül Baklavası ve Turşu kategorilerinde yarışan yarışmacılar, jüri karşısında maharetlerini sergilerken, Yöresel Yemekler Yarışmasına ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

YÖRESEL YEMEKLERİMİZİ TANITMAYA DEVAM EDİYORUZ

Çorum Aşçılar ve Pastacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sümer yaptığı açıklamada, “ Tüm aşçılar ve pastacılar Konfederasyonu TAŞPAKON'a bağlı Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu KARAPAFED Üyesi Çorum Aşçılar ve Pastacılar Derneği ÇAPDER olarak Çorum’da yapmış olduğumuz Ulusal yemek yarışmamızın ardından yöresel tatlarımızı tanıtmaya devam ediyoruz. İskilip Belediyemizin katkılarıyla 1.İskilip Yöresel Yemek Yarışmamızı, Tarihiyle ve Yemekleriyle ünlü ilçemiz Festival Alanında yöresel yemeklerini tanıttık ”dedi.

YARIŞMAYA ÜNLÜ GURMELER DAMGASINI VURDU

Yöresel Yemekler Yarışmasına dünyaca ünlü Gurmeler damgasını vurdu. Çorum Aşçılar ve Pastacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sümer, “  Davetimizi kabul edip bizlere değerli vakitlerini ayıran; EKS Mutfak Akademi Kurucusu Sayın Eyüp Kemal Sevinç Beye, TAŞPAKON As Başkanı Sayın Hüdaverdi Akgün Beye, Aşçılar Milli Takım Kurucusu Sayın Ali Davut Beye, KARAPAFED Başkanı Sayın Rasim Çakıcı Beye, SAMAPDER Başkanı Sayın Niyazi Tunçoğlu Beye, GİOVANNİ Mutfak Akademisi Kurucusu Sayın İlker Yavuz Beye ve ÇAPDER Kadın Kolları Başkanımız Sayın Birsel Eryılmaz Hanımefendiye, katılımlarından ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı; şahsım ve ÇAPDER adına teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere her türlü desteği veren ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Ali Sülük Beye, Özel kalem Müdürü Sayın Abdurrahman Öncü Beye Yemek Yarışmasından Sorumlu Ekip Sorumlusu Orhan Gültekin Beye ve ekibine, İlçemizin Tarihi Mekânlarını gelen şeflerimize büyük bir özveriyle gezdirip tanıtımını yapan Sayın Cengiz Tomar Beye teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ