SAĞLIK ÇALIŞANLARININ FEDAKARLIĞI UNUTULMAZ

Okuduğunuz haber
15 TEMMUZ’DA YAPAMADIKLARINI 14 MAYIS’TA YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

KAYRICI: BU SEFERDE BİZİ DENEYİN, HİZMET ETMEKSEK HESABINI SORUN

Anasayfa   /    Siyaset    /    15 TEMMUZ’DA YAPAMADIKLARINI 14 MAYIS’TA YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

15 TEMMUZ’DA YAPAMADIKLARINI 14 MAYIS’TA YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

MHP Milletvekili Adayı Kayrıcı, Üyük’te Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP’ye destek istedi

SİYASET      03 Mayis 2023 - 12:47     0

15 TEMMUZ’DA YAPAMADIKLARINI 14 MAYIS’TA YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Üyük ve Ovasaray köylerinde yoğun ilgiyle karşılandı.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, dün akşam merkeze bağlı Üyük ve Ovasaray Köylerini ziyaret etti. 2. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Kurtbaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik ve teşkilat mensuplarıyla birlikte ilk olarak Üyük Köyü’ne giden Kayrıcı, köy Muhtarı Ali Yalvaç ve kalabalık topluluk tarafından karşılandı. Köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Kayrıcı, hem sorunlarını dinledi, hem de 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

TEK DERTLERİ TÜRKİYE GÜÇLENMESİN!

Üyüklülere 14 Mayıs seçimlerine giderken Türkiye’nin içinde bulunduğu durum ve çorum genelinde değerlendirmelerde bulunarak çarpıcı açıklamalar yapan Kayrıcı, Türkiye’nin büyümesini, bölgesinde oyun kurucu yıldız ülke olmasını istemeyen şer güçlerin, 15 Temmuz’da yapamadığını 14 Mayıs seçimlerinde yapmaya çalıştığını dile getirdi.

Millet ittifakının “15 Temmuz’da ben başbakan olacağım” diyen Meral Akşener dahil şer güçlerin birleştiği bir ittifak olduğunu söyleyen Kayrıcı, “Bunların tek derdi Türkiye güçlenmesin. O’nun için de Tayyip Erdoğan’ı indirmek, Cumhur ittifakını bu seçimde kazanmasının önüne geçmek için her yolu deniyorlar. Millet ittifakı Amerika’nın eline yazıp verdiğini yapıyor. Eğer hükümet yönetimi bunların eline geçerse ülkemizi büyük bir tehlike e kaos bekliyor. O’nun için elimizi vicdanımıza koyup öyle karar vermeliyiz” dedi.

BU MİLLET DUALI, FERASETLİDİR

Türk Milletinin şer güçlere göre sabıkalı bir millet olduğunun altını çizen Kayrıcı, “Türk milleti geçmişte Selçuklu’da, Osmanlı’da olduğu gibi güçlendiğinde mazlumların yanında, zalimlerin karşısında olacaktır. Bunu sömürgeci ülkeler istemiyor. Şu anda kendi İHA’sını, SİHA’sını, savaş gemisini, uçağını yapan bir ülke haline gelen Türkiye’nin güçlenmesini istemiyorlar. Bu millet ayağa kalkarsa sömürü yapamayacaklarını çok iyi biliyorlar. O nedenle öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçmemiz lazım. En azından başlanan projelerin tamamlanması, bölgesinde oyun kurucu ülke haline gelmemiz için buna mecburuz. Erdoğan’ı seçemezsek bizi paramparça ederler, müstemleke ülke haline getirirler. Ben şuna da yürekten inanıyorum, Bu millet dualıdır, ferasetlidir. Peygamber Efendimizin övgüsüne mazhar olmuş bir milletiz. İnşallah, şer güçlerinin tüm hesaplarını Allah’ın izniyle bu millet 14 Mayıs’ta boşa çıkaracaktır” diye konuştu.

Kayrıcı, MHP’nin de mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmesi gerektiğini vurgularken, partisine de destek talep etti.

Köy Muhtarı Ali Yalvaç da ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ