BOZKURTOĞLU ŞAMPİYONU ÖDÜLLENDİRDİ

Okuduğunuz haber
15 TEMMUZ GAZİSİ İSKİLİP’E DAVET EDİLDİ.

SÜLÜK; “KADIN GÜREŞ TAKIMINI BELEDİYE İSKİLİPSPOR BÜNYESİNE KATTIK”

Anasayfa   /    Gündem    /    15 TEMMUZ GAZİSİ İSKİLİP’E DAVET EDİLDİ.

15 TEMMUZ GAZİSİ İSKİLİP’E DAVET EDİLDİ.

Belediye tarafından Samanyolu Sokağın adı Turgut Aslan Sokak olarak değiştirilmişti. 15 Temmuz Gazisi Turgut Aslan İskilip’e davet edildi.

GÜNDEM      22 Temmuz 2022 - 18:05     0

15 TEMMUZ GAZİSİ İSKİLİP’E DAVET EDİLDİ.

İskilip Belediye Başkan Vekili Hatun Çam 15 Temmuz Gazisi adına Çorum’da yapılan Turgut Aslan parkının açılışına katıldı. Parkın açılış töreninde Başkan Vekili Hatun Çam tarafından Turgut Aslan’a  bir sokağa adının verildiği hatırlatılarak İskilip’e davet edildi.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “15 Temmuz hain darbe girişiminde gazi olan ve ilçemizde de Hacı Piri Mahallesi Samanyolu sokağın ismi değiştirilerek ismi verilen, Çorumlu hemşehrimiz  Turgut Aslan' nın adı  ile Çorum Belediyesi tarafından  hizmete giren parkın açılışına, Başkan Vekilim Hatun Çam ile katılım sağladık. Kahraman gazimize ilçemizdeki bir sokağa ismini verdiğimizi ileterek ilçemize davet ettik” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ