ERDOĞAN AÇIKLADI, ASGARİ ÜCRET NET 8 BİN 500 OLDU

Okuduğunuz haber
400 İŞÇİNİN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN ÇABALIYORUZ

İSKİLİP'E KULAK BURUN BOĞAZ HASTALIKLARI UZMAN TABİBİ TAHSİS EDİLDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    400 İŞÇİNİN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN ÇABALIYORUZ

400 İŞÇİNİN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN ÇABALIYORUZ

Yılmaz Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Nazif Yılmaz şehir merkezinde bulunan işyerinde basın toplantısı düzenleyerek son günlerde maden ocağında yaşanan sıkıntılar ve mevcut durum hakkında açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM      23 Aralik 2022 - 01:11     0

400 İŞÇİNİN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN ÇABALIYORUZ

 

SIKINTILAR, ORTAKLARLA OLAN ANLAŞMAZLIKLARIN ÇÖZÜLEMEMESİNDEN KAYNAKLANIYOR

Nazif Yılmaz düzenlediği basın toplantısında aynı zamanda akraba olduğu ortaklarla yaşanan sıkıntıların çözülememesinden dolayı bir ocağı kapatmak zorunda kaldıklarını, bunun sonucunda bu ocakta çalışan 125 işçinin işsiz kaldığını söyledi. Yılmaz, zaman içinde bu mağduriyetin giderileceğini belirtti.

400 İŞÇİ İSTİHDAM EDİYORUZ, İSTİHDAMIN DEVAMI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Nazif Yılmaz 125 işçinin işten çıkarılmasının ortaklarla yaşanan anlaşmazlıklardan kaynaklandığını, konunun bu noktaya gelmemesi için ortaklarla diyaloglardan bir sonuç alamadıklarını, ocağı teslim aldıkları günden bu yana kendilerinin olmayan birçok borcu ödediklerini ve ödemeye devam ettiklerini söyledi.

Yılmaz ortaklarla olan sorunların devam ettiğini, hali hazırda 400 işçi çalıştırdıklarını ve bunlarında istihdam edilmesinde sıkıntı olmaması için çaba sarf ettiklerini beyan etti.

KİMSEYİ MAĞDUR ETMEK İSTEMİYORUZ

Nazif Yılmaz 125 kişiye ödenmeyen borcun kamuoyuna yansıdığı gibi tamamının kendisinin borcu olmadığını, önceki ortaklar tarafından işçilerin bordrolarının kendilerine verilmediğinin söyleyerek her ne olursa olsun bu işçileri mağdur etmeyeceklerini, söz konusu 125 işçinin de zaman içinde yeniden işlerine dönmelerinin mümkün olacağının altını çizdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ