CEYLAN; “REGAİB KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”

Okuduğunuz haber
A.SAMİ CEYLAN’IN BABASI DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ.

EROL KAVUNCU;

Anasayfa   /    YAŞAM    /    A.SAMİ CEYLAN’IN BABASI DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ.

A.SAMİ CEYLAN’IN BABASI DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ.

Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın babası İsmet Ceylan son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

YAŞAM      02 Subat 2022 - 19:01     0

A.SAMİ CEYLAN’IN BABASI DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ.

 

Bir süredir koronavirüs salgını nedeniyle tedavi gören İsmet Ceylan, dün akşam saatlerinde Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

 

85 yaşında vefat eden İsmet Ceylan’ın cenazesi, bugün öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra merkeze bağlı Yeşilyayla Köyü’nde toprağa verildi.

Cenazeye, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti TBMM Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, AK Partili çok sayıda milletvekili, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, eski milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe kaymakamları, belediye başkanları siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazeye katılan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi Çorum Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan’ın babasının cenaze merasimine katılarak başsağlığı diledik. Son yolculuğuna uğurladığımız İsmet amcamıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ