İSKİLİP BELEDİYESİ “ASFALT TAMİRATINA” HIZ KAZANDIRDI

Okuduğunuz haber
ADEM HOCA’YA 1 MAAŞ, FERHAT YİĞİT’E YARIM ALTIN ÖDÜL

BAYRAM TATİLİ SÜRESİ BELLİ OLDU

Anasayfa   /    Spor    /    ADEM HOCA’YA 1 MAAŞ, FERHAT YİĞİT’E YARIM ALTIN ÖDÜL

ADEM HOCA’YA 1 MAAŞ, FERHAT YİĞİT’E YARIM ALTIN ÖDÜL

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük 600.Geleneksel Kırkpınar Güreşlerinden şampiyonlukla dönen Ferhat Yiğit ve güreş hocası Adem Yiğit’i törenle karşılayarak ödüllendirdi.

SPOR      12 Temmuz 2021 - 18:00     0

ADEM HOCA’YA 1 MAAŞ, FERHAT YİĞİT’E YARIM ALTIN ÖDÜL

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük 600.Geleneksel Kırkpınar Güreşlerinden şampiyonlukla dönen Ferhat Yiğit ve güreş hocası Adem Yiğit’i törenle karşılayarak ödüllendirdi. Sülük güreşçilerin başarılarının devam edeceğine inandıklarını söyleyerek desteklerinin devam edeceğini beyan etti.

 

Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada; “Edirne’de düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşlerinden şampiyonlukla dönen Sarı Fırtınamız Belediye İskilipspor güreşcisi Ferhat Yiğit’i karşılayarak, kendisini, hocasını ve takım arkadaşlarını başarılarından dolayı tebrik ettik. Milli Güreşçimizi yarım altın, Belediye İskilipspor Güreş takımı antrenörü Adem Uysal’ı bir maaş ikramiye ile ödüllendirdik. İlçemize bu güzel gururu yaşatan değerli evladımız Ferhat Yiğit’e teşekkür eder, nice nice başarıları arkadaşları ile birlikte bizlere yaşatmasını yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ