23 Nisan Temsili Kaymakamı Eylül Yaren Akpınar oldu

Okuduğunuz haber
AHLATCI, “TÜRKİYE YÜZYILINI ÇOK ÇALIŞARAK SİZLER İNŞA EDECEKSİNİZ"

Oğuzhan Kaya; "23 Nisan ruhu ilelebet yaşayacak"

Anasayfa   /    Gündem    /    Ahlatcı, “Türkiye Yüzyılını çok çalışarak sizler inşa edeceksiniz"

Ahlatcı, “Türkiye Yüzyılını çok çalışarak sizler inşa edeceksiniz"

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM      23 Nisan 2024 - 15:18     0

Ahlatcı, “Türkiye Yüzyılını çok çalışarak sizler inşa edeceksiniz

 

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı mesajında "Savaşlardan çıkmış bir ulusun yeniden dirildiği, TBMM'nin kurulmasıyla demokrasi atılımı yapan asil Türk Milleti, yönetim biçimini meclisini kurarak belirlemiştir.

 

TBMM'yi kuran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize ve gaziilerimize şükranlarımı sunuyor,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ve de TBMM'nin kuruluşunun 104. Yıl dönümünü kutluyorum.

 

Sevgili çocuklar, bu güzel bayram bir ulusun egemenliğini haykırdığı gibi, Türkiye Yüzyılında geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımız için de en büyük gurur kaynağıdır. Zira Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920'de kurulan TBMM'nin sorumluluğunu gelecek nesiller olarak sizlere armağan etmiştir.

 

Geleceğimiz olan siz çocuklarımıza çok çalışarak Türkiye Yüz Yılında ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ünde dediği gibi Türkiye'yi Muasır Medeniyetler seviyesine ulaştırmak için büyük gayretler düşmektedir.

 

Hiç Şüphe yok ki, siz çalışkan ve azimli çocuklarımızın omuzlarında Türkiye Dünya'da lider ülke statüsüne kavuşacaktır.

 

Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı en içten dileklerimle kutluyor, tüm dünya çocuklarına armağan edilmiş bu özel günde mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum" dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ