AHMET BOSTANCI DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ - İskilip'in Araştırmacı Haber Sitesi

DSİ’DEN KRİTİK UYARI

OkuduÄŸunuz haber
AHMET BOSTANCI DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

DEPREM

Anasayfa   /    Ya?am    /    AHMET BOSTANCI DUALARLA TOPRAÄžA VERİLDİ

AHMET BOSTANCI DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün kayınpederi Ahmet Bostancı dualarla toprağa verildi.

YA?AM      18 Subat 2023 - 16:18     0

AHMET BOSTANCI DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

 

Belediye BaÅŸkanı Ali Sülük’ün kayınpederi Ahmet Bostancı (77) bu gün öÄŸle vakti Ulucami’de kılınan cenaze namazının ardından Hacıkarani Mezarlığında topraÄŸa verildi.

BaÅŸkan Ali Sülük “Acı günümüzde yanımızda olan deÄŸerli hemÅŸerilerime, telefon, sosyal medya, mesaj yoluyla taziyelerini ileterek üzüntümüzü paylaÅŸan herkese teÅŸekkür eder, merhum kayınpederim Ahmet Bostancı’ya Allah’tan rahmet dilerim. Mekanı cennet olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ