ÇESİAD'DA YENİ ÖĞRENCİ BAŞKANI BİLAL ÇEŞİTCİOĞLU

Okuduğunuz haber
AHMET SAMİ CEYLAN’A MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

CEYLAN “ÇORUM, ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR İL HALİNE GELDİ”

Anasayfa   /    Bölge Haberleri    /    AHMET SAMİ CEYLAN’A MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AHMET SAMİ CEYLAN’A MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, köy muhtarlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırladı. Eskiköy Muhtarı Turabi Üreyen, köylerinde tarıma büyük katkı sağlayacak Eskiköy Göleti için Milletvekili Ceylan’a teşekkür etti.

BÖLGE HABERLERİ      04 Kasim 2022 - 11:50     0

AHMET SAMİ CEYLAN’A MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

Milletvekili Ceylan, Çorum Muhtarlar Federasyonu Başkanı Zeki Oral, Çorum Merkez Salur Köyü Muhtarı Murat Telli, Eskiköy Muhtarı Turabi Üreyen ve köy halkından Haydar Kılıç, Yaşar Taşkaya, Haydar Kılıç, Sadık Baylan, Hüseyin Kılıç, Sadullah Kılıç ve Kamuran Karkın’ı TBMM’de misafir etti.

Muhtarların her zaman kendisine ulaşabildiğini hatırlatan Milletvekili Ceylan, sorunları hep birlikte çözdüklerini vurguladı. Milletvekili Ceylan, “Muhtarlarımız bizim gerek mahallelerimizde gerekse köylerimizde elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımızdır. Vatandaşlarımızın yaşam konforunu artırmak için yaşam alanlarına hizmet gelmesi noktasında bizleri zaman mefhumu gözetmeksizin arayarak istek ve talepleri iletiyorlar. Bizlerde elimizden gelenin fazlasını yaprak ilettikleri konularla ilgili gereğini yapmaya gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımıza aşkla ve sevdayla hizmet ettikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan Eskiköy köyüne yapılan gölet için Köy Muhtarı Turabi Üreyen, Milletvekili Ceylan’a teşekkür etti.

Göletle ilgili bilgiler veren Milletvekili Ceylan, “Eskiköy KÖS göleti, Obruk Barajı gölünden sulama suyu takviyesi yapılmasıyla amacıyla hazırlandı. Proje kapsamında Obruk Barajı’ndan 540.68 metre kotunda su alma yapısı olarak motor-pompa yapısı yapılacak. Proje kapsamında 2 bin 613 mertre pompaj tesisi, 7 adet vantuz, bir adet terfi havuzu, 1 badet tahliye vanası, 1 adet çekvalf ve 1 adet maslak yapılacak” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ