CEMAL EKİN ULUSLARARASI KONGREYE KATILACAK

Okuduğunuz haber
AHMET SAMİ CEYLAN’IN 10 KASIM MESAJI

VURAL VE SÜLÜK’TEN BAŞSAVCI BEKTAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ

Anasayfa   /    Gündem    /    AHMET SAMİ CEYLAN’IN 10 KASIM MESAJI

AHMET SAMİ CEYLAN’IN 10 KASIM MESAJI

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan “10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Günü“ vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM      09 Kasim 2022 - 13:07     0

AHMET SAMİ CEYLAN’IN 10 KASIM MESAJI

 

10 Kasım 1938'de hayatını kaybeden Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yıl dönümünde bir mesaj yayımlayan AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan “Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi, aziz milletimizin ve tüm dünyanın takdirini ve saygısını kazanmış kahraman bir asker ve lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi istirahatgahına uğurlanışının 84. yılında rahmetle yâd ediyorum" dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.” diyerek Samsun’da başlattığı istiklal mücadelesini, aziz milletimizin her ferdiyle beraber Kurtuluş Savaşı’nda zafere taşıdığını belirten Ahmet Sami Ceylan “ Kahramanlarımızın bizlere bıraktığı bu vatanı ilelebet muhafaza etmek, ileriye taşımak için bıkmadan, yorulmadan mücadelemize devam ederken muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefimize de emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Yakın zaman içerisinde Ülkemizin hemen her alanda büyük gelişimler ve dönüşümler yaşamakta olması, bölgemizde ve dünyada her geçen gün artan saygınlığımız, muasır medeniyet istikametinde Milletçe attığımız dev adımlar bunun bariz göstergeleridir” dedi.

“Türkiye'mizi dünya durdukça barış, huzur ve refah içerisinde yaşatmak ve yüceltmek için engel tanımaksızın yolumuza devam etmekteyiz. Güçlü Türkiye yolunda 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya sahip çıkarak, 'tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' ilkesi etrafında birlik ve beraberliğimizi korumalıyız ”diyen Ahmet Sami Ceylan “İnanıyorum ki Cumhuriyetimizin 100. yaş gününü kutlayacağımız 2023 yılına kadar adımlarımız daha da hızlanacak, Ülkemiz daha da büyüyecek ve geleceğin Güçlü Türkiye'si mazlum milletlere umut, akan kan ve gözyaşlarını dindiren bir şefkat eli olacaktır. Bu vesile ile ömrünü milletinin istiklal ve istikbali için harcamış, canıyla, kanıyla ve yüreğiyle büyük mücadeleler vermiş başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimize, kahraman gazilerimize saygı ve minnet duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile tüm ecdadımızı duayla, rahmetle ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ