İSKİLİP CHP ANKARA’YA OTOBÜS HAREKET ETTİRDİ

Okuduğunuz haber
AK KADINLARDAN DEPREMZEDELERE MUTFAK SETİ KAMPANYASI
Anasayfa   /    Gündem    /    AK KADINLARDAN DEPREMZEDELERE MUTFAK SETİ KAMPANYASI

AK KADINLARDAN DEPREMZEDELERE MUTFAK SETİ KAMPANYASI

Ak Parti İskilip İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları tarafından depremzedeler için başlatılan “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun, Mutfak Seti Kampanyası” kapsamında 19 Koli mutfak malzemesi hazırlandı.

GÜNDEM      07 Mart 2023 - 14:23     0

AK KADINLARDAN DEPREMZEDELERE MUTFAK SETİ KAMPANYASI

 

İçinde tencere, tava, çaydanlık, çay tepsisi, sofra bezi, 6 tabak, 6 kaşık, 6 çatal, 6 çay kaşığı, ekmek bıçağı, saklama kabı, 6 çay bardağı, 6 su bardağı, çorba kepçesi, servis kaşığı bulunan 19 koli hazırlandı.

İskilip Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Betül Kabalak; “Genel Merkezimizin başlattığı Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun, Mutfak Seti Kampanyası kapsamında İskilip’te yoğun bir çalışma başlattık ve deprem bölgesine gönderilmek üzere mutfak malzemeleri bulunan 19 koli hazırladık. Başta ilçe başkanımız Yusuf Kaya olmak üzere destek verenlere ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaralarımızı birlikte sarmak için çalışmalarımız partimizin talimatları doğrultusunda devam edecektir” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ