SU ARIZASINA KALICI ÇÖZÜM

Okuduğunuz haber
AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ AHMET SAMİ CEYLAN PEHLİVANLARI AĞIRLADI

CEYLAN, “HEP BİRLİKTE CUMHURBAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYALIM”

Anasayfa   /    Spor    /    AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ AHMET SAMİ CEYLAN PEHLİVANLARI AĞIRLADI

AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ AHMET SAMİ CEYLAN PEHLİVANLARI AĞIRLADI

Çorum Belediyesi Gençlikspor Kulübü Yağlı güreşçileri AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı'yı ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş'ı ziyaret ettiler.

SPOR      10 Agustos 2022 - 16:15     0

AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ AHMET SAMİ CEYLAN PEHLİVANLARI AĞIRLADI

 

Kırkpınar Güreşlerinde Büyük Orta boyda şampiyon olarak Başaltına yükselen Bekir Eryücel ile Küçük Orta Büyük Boy’da üçüncü olarak BüyükOrta’ya yükselen Muhammet Ali Eryücel beraberinde antrenörleri Ahmet Serbest, Rasim Saraç, Hakkı Ceylan ile pehlivanlar Murat Kalender, Yunus Küçük, Eren Kanbur ve Batuhan Şahin Laik Ceylan’ı ziyaret ettiler.

Çorum Belediyesi Gençlikspor Yağlı Güreş Sorumlusu Ahmet Serbest, Rasim Saraç yapılan yağlı güreşlerde Çorum adına güzel dereceler yaptıklarını yeni oluşumun ardından gelen bu başarıların verilen destek ile artarak devam edeceğine inandığını belirterek Ahmet Sami Ceylan’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ahmet Sami Ceylan ise Çorum’u spor kenti yapmak adına çalışmalarının aralıksız devam ettiğini Ata sporu güreşin Çorum için çok ayrı bir yeri olduğunu belirterek ‘Bizlerde tüm branşlara olduğu gibi güreşede büyük önem veriyoruz. Elde edilen bu başarılardan dolayı sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.

Çorum adına mücadele eden ve şehrin tanıtımına katkıda bulunan herkes bizim için önemli ve değerlidir. Bizler başarılar kazandırmaya devam ettiğiniz sürece bizlerde sizlerin yanında olacağımızdan emin olabilirsiniz. Başarı sizden destek bizden’ dedi.

Ceylan 12-14 Ağustos tarihlerinde yapılacak Balıkesir Kurtdereli güreşlerinde mücadele edecek pehlivanlara başarılar diledi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ