EKREM ÜNLÜ; “KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”

Okuduğunuz haber
ALİ SÜLÜK; “KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”

BAŞKAN ALİ SÜLÜK HAYVAN PAZARINI GEZDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    ALİ SÜLÜK; “KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”

ALİ SÜLÜK; “KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”

Bayramlar küskünlüklerin sonlandığı ülke olarak kucaklaşmanın yaşandığı en özel günlerdir.

GÜNDEM      19 Temmuz 2021 - 14:09     0

ALİ SÜLÜK; “KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”

 

ALİ SÜLÜK; “KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayramların küskünlüklerin sonlandığı, ülke olarak kucaklaşmanın yaşandığı en özel günler olduğuna vurgu yapan Sülük mesajında;

“Muhterem hemşerilerim;

Bir kurban bayramına daha erişmenin sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Dini bayramımız olan bu özel günlerde Yüce Allah’ın bizlere emrettiği ölçüde kurban ibadetlerimizi yerine getireceğiz. Bayramlar güzelliklerin yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk, kardeşlik ve iyiliğin yoğun olarak yaşandığı yardımlaşma ve paylaşma duygusunun ortaya konulduğu müstesna günlerdir. Dini ve Milli bayramların anlam ve önemini çocuklarımıza en güzel şekilde anlatarak, kuşaktan kuşağa doğru bir şekilde aktarmalıyız.
Saygıdeğer hemşerilerim; maalesef pandemi tehdidi tam manası ile ortadan kalkmış durumda değildir. Bu sebepten dolayı tedbiri elden bırakmadan Kurban Bayramı sürecinde de maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım en özel günlerimiz üzüntü ile hatırlayacağımız anılara sebebiyet vermesin.
Muhterem vatandaşlarımız; Kurban bayramı sürecince havalar, normalin çok üzeri sıcak olarak seyretmektedir. Kurban etlerimizi işlerken yakılan ateşler kontrollü olmalı, bağ bahçe ve mesire alanı gibi yerlerde yakılan mangallar dikkatli şekilde söndürülerek kapatılmalıdır.
Saygıdeğer halkımız; Bayramlar küskünlüklerin sonlandığı ülke olarak kucaklaşmanın yaşandığı en özel günlerdir. Kırgınlıkların geride kaldığı dolu dolu bir bayram geçirmeniz temennimle, en kalbi duygularımla Kurban Bayramınızı tebrik eder, ilçemize, ülkemize, Türk-İslam alemi ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ