AFŞİN’DE İSKİLİP DOLMASI İKRAMI

Okuduğunuz haber
ALİ SÜLÜK MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

BAŞKAN ALİ SÜLÜK DEPREMZEDE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    ALİ SÜLÜK MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

SON DAKİKA ! ALİ SÜLÜK MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

Ali Sülük bölgede çalışmalarda bulunan ve 5 bin kişilik Afşin Çadır kentini inceleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Dr. Devlet Bahçeli’ye eşlik etti. Başkan MHP Lideri Devlet Bahçeli ile de görüşme gerçekleştirdi

GÜNDEM      28 Subat 2023 - 21:11     0

ALİ SÜLÜK MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük bu gün Belediyenin organizasyonu ile Afşin’de depremzede kardeşlerimize dolma ikramında bulundu. Ali Sülük bölgede çalışmalarda bulunan ve 5 bin kişilik Afşin Çadır kentini inceleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Dr. Devlet Bahçeli’ye eşlik etti. Başkan MHP Lideri Devlet Bahçeli ile de görüşme gerçekleştirdi.

“ZİYARETTE KENDİLERİNE EŞLİK ETMEKTEN GURUR DUYDUK”

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve beraberindeki devlet erkanı, Elbistan ve Afşin gezilerinde İskilip Dolması ikramında bulunduğumuz Afşin Gençlik Merkezindeki 5 bin kişinin yaşadığı Afad çadır kente ziyarette bulundular.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ